Τα… επίσημα σενάρια

Από inpaok.com: Μετά το τέλος της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία, το INPAOK σας είχε ενημερώσει για τους τρόπους με τους οποίους ο Δικέφαλος μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.
Πηγή: inpaok.com
Τα… επίσημα σενάρια

Σήμερα, υπάρχει και μια πιο επίσημη ενημέρωση, μέσω του επίσημου σάιτ της UEFA, το οποίο αναλύει τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Γκρουπ J: Καραμπάχ (7) vs Φιορεντίνα (10), ΠΑΟΚ (7) vs Σλόβαν Λίμπερετς (4)

Η Φιορεντίνα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση, εκτός αν χάσει και κερδίσει ο ΠΑΟΚ, όπου θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία. Σε αυτό το σενάριο, θα μετρήσουν τα γκολ που θα μπουν στο ματς με την Καραμπάχ.

Η Καραμπάχ περνάει στην επόμενη φάση με νίκη, ή με ισοπαλία αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει (η Καραμπάχ υπερτερεί σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ).

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει περισσότερους βαθμούς από την Καραμπάχ την τελευταία αγωνιστική, ή να κερδίσει και να χάσει η Φιορεντίνα με περισσότερα από έξι γκολ διαφορά.

Η Λίμπερετς περνάει αν κερδίσει στην Τούμπα και χάσει η Καραμπάχ.

Νικητές ομίλου: Άγιαξ, Ρόμα, Σάλκε, Σαχτάρ, Σπάρτα Πράγας, Ζενίτ

Έχουν περάσει επίσης: Άντερλεχτ, ΑΠΟΕΛ, Μπιλμπάο, Γκενκ, Κράσνοντας, Ολυμπιακός, Σεντ Ετιέν.

Μπορούν να περάσουν: Άστρα, Αούστρια Βιέννης, Άλκμααρ, Μπράγκα, Θέλτα, Ντουντάλκ, Φενέρμπαχτσε, Φέγενορντ, Φιορεντίνα, Γκεντ, Χαποέλ Μπερ Σεβά, Μακάμπι, Μάντσεστερ, Οσμανλισπόρ, ΠΑΟΚ, Καραμπάχμ Σλόβαν Λίμπερετς, Σαουθάμπτον, Σταντάρ Λιέγης, Στεάουα Βουκουρεστίου, Βιγιαρεάλ, Ζυρίχη.

Έχουν μείνει εκτός: Αστάνα, Γκαμπάλα, Ίντερ, Κόνιασπορ, Μάιντζ, Νις, Παναθηναϊκός, Ραπίντ, Σάλτσμπουργκ, Σασουόλο, Πλζεν, Γιουνηκ Μπόις, Ζόρια Λούχανσκ.

Στους «32» από το Champions League: Η Γκλάντμπαχ και άλλες 7 ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση των ομίλων».

Διαβάστε ακόμη...