Επιστρέφουν Σάμπο κι άλλοι δανεικοί…

Από gazzetta.gr: Κόσμος πάει και έρχεται στον ΠΑΟΚ... Μετά τον Εργκίς Κάτσε, ένας ακόμη δανεικός, ο Ερικ Σάμπο, επιστρέφει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, ενώ γυρίζουν και οι τρεις δανεικοί από την Κύπρο!
Πηγή: gazzetta.gr
Επιστρέφουν Σάμπο κι άλλοι δανεικοί…

Ο δανεισμός του Κάτσε στη Βικτόρια Πλζεν ολοκληρώθηκε με το χειρότερο, ο Αλβανός ποδοσφαιριστής έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε το Gazzetta.gr, ενώ ένας ακόμη δανεικός, ο Ερικ Σάμπο, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να αναχωρήσει από το Ισραήλ και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ!

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής δε θα παραμείνει στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και για το δεύτερο εξάμηνο του ετήσιου δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ. Η κόντρα του και το επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, Μπεν Σάιμον, βάζει τέλος στην συνεργασία με την ομάδα από τα Ιεροσόλυμα, με αποτέλεσμα να επιστρέφει άμεσα κι αυτός στη Θεσσαλονίκη.

Τα θέματα των δανεικών ποδοσφαιριστών δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό, καθώς στην Ελλάδα έχουν γυρίσει και οι τρεις (Β. Παπαδόπουλος, Πόζογλου και Τσολακίδης) από την Κύπρο και την, συνεργαζόμενη με τον ΠΑΟΚ, ομάδα της Καρμιώτισσας.

Διαβάστε ακόμη...