Ραντεβού Ιβάν-Ίβιτς-Τζαβέλλα;

Από inpaok.com: Το βράδυ της Πέμπτης (1/12), εκ των πραγμάτων αναμενόταν να είναι... μακρύ και καθοριστικό για τον ΠΑΟΚ, μετά και την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: inpaok.com
Ραντεβού Ιβάν-Ίβιτς-Τζαβέλλα;

Όπως σας ανέφερε και νωρίτερα το INPAOK, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Μακεδονία Παλάς, αναμένοντας την άφιξη των Λούμπος Μίχελ, Βλάνταν Ίβιτς και Γιώργου Σαββίδη, οι οποίοι ταξίδεψαν με ΙΧ από τα Τρίκαλα, προκειμένου να αφιχθούν όσο γίνεται νωρίτερα πίσω στη βάση της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι οι άντρες θα βρεθούν για να θέσουν επί τάπητος όλα τα τελευταία γεγονότα του τμήματος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα έξτρα ραντεβού-έκπληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συζητηθεί να γίνει συνάντηση όλων των εμπλεκομένων των τελευταίων εξελίξεων, ενώπιον του Ιβάν Σαββίδη. Δηλαδή του Μίχελ, του Ίβιτς αλλά και του Γιώργου Τζαβέλλα! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προφανώς θέλει να ακούσει όλες τις πλευρές, ίσως και από κοινού, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη βραδιά, εφόσον η πληροφορία επιβεβαιωθεί τελικά...

Διαβάστε ακόμη...