Συνάντηση FIFA-UEFA με Ενώσεις!

Απο sdna.gr : Αξιωματούχοι των διεθνών ομοσπονδιών θα δώσουν το παρών στην Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 19/12 και σκοπεύουν να συναντήσουν τις Ενώσεις για παροχή εξηγήσεων σχετικά με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή.
Πηγή: sdna.gr
Συνάντηση FIFA-UEFA με Ενώσεις!

Πληροφορίες που διέρρευσαν την Τετάρτη (30/12) αναφέρουν πως στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου, με θέμα την εκλογή ενός εκπροσώπου της ομοσπονδίας για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το παρών θα δώσουν και αντιπροσωπείες της FIFA και της UEFA προκειμένου να παρακολουθήσουν και να εποπτεύσουν τις εργασίες της Συνέλευσης.

Ωστόσο, έγκυρες πηγές αναφέρουν πως στο πλαίσιο της παρουσίας των ξένων αξιωματούχων εκείνη την ημέρα στην Αθήνα, θα επιδιωχθεί και συνάντησή τους με τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Ο λόγος είναι οι έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν από πολλές ΕΠΣ λόγω της περιθωριοποίησής τους, αλλά και του φόβου που εκφράζεται ότι η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ δεν θα είναι και τόσο… προσωρινή!

Σκοπός των διεθνών ομοσπονδιών ενδεχομένως, θα είναι να πέσουν οι τόνοι από πλευράς Ενώσεων, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου βέβαιο. Ειδικά αν από FIFA-UEFA επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει σενάριο για παραμονή της Προσωρινής Διοίκησης και μετά τον Μάιο του 2017.

Διαβάστε ακόμη...