Ντέρμπι κορυφής και... αναμνήσεων στο «Παλατάκι»

Από volleynews.gr: Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού θα κάνει ποδαρικό στο Δεκέμβριο και θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».
Πηγή: volleynews.gr
Ντέρμπι κορυφής και... αναμνήσεων στο «Παλατάκι»

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση είχε αναβληθεί, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του δικεφάλου.

Τo σούπερ ντέρμπι θα γίνει στο PAOK Sports Arena και εκτός από το μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα είναι ξεχωριστό και για πολλούς ακόμα λόγους. Κεντρικά πρόσωπα είναι αναμφισβήτητα ο Αμαράλ Ντάντε του ΠΑΟΚ και ο Βίκτορ Ρανγκέλ του Παναθηναϊκού.

Εκτός από τον Ντάντε στον Παναθηναϊκό επίσης έχουν αγωνιστεί ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Νίκος Σμαραγδής και φυσικά ο Ερνάντο Γκόμεζ που όμως ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ανακοίνωση για τους φιλάθλους

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του καλεί όλους τους φιλάθλους, να παρευρεθούν στο γήπεδο, και να στηρίξουν την ομάδα των πρωταθλητών. Τα εισιτήρια των αγώνων είναι διαθέσιμα στοPAOK Sports Arena(καθημερινά 10:00-17:00) και μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα της tickethour.

Tέσσερις μέρες, δύο ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε τέσσερις μέρες παίζει με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και είναι αποφασισμένος να δείξει σε όλους πως μπορεί να μπει «σφήνα» στα δύο μεγάλα φαβορί. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του. Εκτός από τον Ρανγκέλ, στον ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί και ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Χαραλαμπίδης.

Πράσινο προβάδισμα 34-20

Ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ έχουν αναμετρηθεί συνολικά 54 φορές από το 1998. Οι «πράσινοι» προηγούνται στις νίκες με 34-20.

VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
Πρόγραμμα εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής
Πέμπτη 1/12/2016

Γυμναστήριο «PAOK Sports Arena», Θεσσαλονίκη, 18.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Θεμελής. Παρατηρητής: Αντωνούλης
Επόπτες: Στεργιόπουλος Χρ., Μαυρίδης. Γραμματεία: Καρακούλια

Διαβάστε ακόμη...