«Κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θέλουν…»

Από arenafm.gr: Ο Ζλάνταν Σπάσιτς, βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που κατέκτησε δυο κύπελλα με την ομάδα, το 2001 και το 2003 ,μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την σημερινή κατάσταση του «δικεφάλου».
Πηγή: arenafm.gr
«Κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θέλουν…»

Αναφέρθηκε στον Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος πρέπει να στηριχτεί σύμφωνα με την άποψη του, ενώ τόνισε ότι το παιχνίδι που έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο ,δεν χάνεται ούτε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Όσα είπε ο Ζλάνταν Σπάσιτς στον ArenaFm 89.4:

«Τον παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ , έρχομαι και Θεσσαλονίκη και βλέπω την ομάδα συχνά. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος ,έχουν στραβώσει αρκετά παιχνίδια και δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα. Πάμε εξαιρετικά όμως στην Ευρώπη και νομίζω ότι έχουμε μεγάλες πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η νίκη κόντρα στην Φιορεντίνα ήταν πολύ μεγάλη, και τώρα πιστεύω θα κερδίσουμε την Λίμπερετς και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Νιώθεις ΠΑΟΚτσης;

«Είμαι ΠΑΟΚ ,εννοείται, όταν χάνει η ομάδα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Από τότε παρακολουθώ την ομάδα πολύ στενά».

Αναφορικά με τον Ίβιτς: «Ο Βλάνταν είναι φίλος μου, είναι πολύ καλός και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να πετύχει τους στόχους του. Πρέπει να τον στηρίξουν στον ΠΑΟΚ.

Την δουλειά του ο Ίβιτς την κάνει πολύ καλά, πρέπει να στηριχτεί από όλους. Δεν γίνεται συνέχεια να αλλάζει ο προπονητής στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και φαίνεται και στην Ευρώπη».

Για την ήττα από τον Ατρόμητο: «Αυτά δεν γίνονται, κάτι έγινε στο ματς. Πρέπει να βρουν τι έγινε όλοι μαζί. Αυτά τα ματς δεν χάνονται, ήμουν πολύ στεναχωρημένος μετά το τέλος. Αυτή τη φανέλα πρέπει να την τιμάνε, να αγαπάνε την ομάδα και να παίζουν για αυτό τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν, κάτι γίνεται. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και ψυχολογικά, αλλά φαίνεται ότι δεν θέλουν. Αυτά τα παιχνίδια δεν χάνονται ούτε στα ερασιτεχνικά. Κάποιοι παίκτες δεν ξέρουν που παίζουν. Εγώ όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ έδινα τα πάντα, όπως και όλα τα παιδιά και σκεφτείτε ότι εμείς ήμασταν και απλήρωτοι».

Τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα: «Ο Ίβιτς πρέπει να στρώσει την κατάσταση και να είναι όλοι ενωμένοι. Μόνο έτσι γίνεται να διορθώσουν τα πράγματα. Όλοι μαζί, παίκτες , προπονητής και πρόεδρος να βελτιώσουν την κατάσταση γιατί ο ΠΑΟΚ έχει καλό υλικό. Κανένας παίκτης δεν είναι πιο μεγάλος από τον ΠΑΟΚ, πρώτα η ομάδα , μετά όλα τα υπόλοιπα».

Τι σου έχει μείνει από την πενταετία(2000-2005) που έκατσες στον ΠΑΟΚ: «Είχαμε πολύ καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές, υπήρχε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και για αυτό η ομάδα έφτασε στις επιτυχίες και στα δυο κύπελλα που κατακτήσαμε. Είχαμε ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, ο κόσμος μας στήριζε και η παρουσία του ήταν εκπληκτική. Είχαμε γίνει και εμείς Έλληνες».

Διαβάστε ακόμη...