«Θα παίζουν μόνο όσοι είναι 100% με την ομάδα»

Από metrosport.gr: Ο Σερβος τεχνικός μίλησε και χθες στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης στην Νέα Μεσημβρία.
Πηγή: metrosport.gr
«Θα παίζουν μόνο όσοι είναι 100% με την ομάδα»

Στη βράση κολλά το σίδερο και λίγες ώρες μετά την έκρηξη του στη συνέντευξη Τύπου αλλά και το ξέσπασμα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε και χθες στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης στην Νέα Μεσημβρία.

Εκεί όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Μ» (σχετικό ρεπορτάζ στη σελίδα 5) δεν αρκέστηκε στο να εξηγήσει στους παίκτες του τους λόγους που τον οδήγησαν στην καρατόμηση Τζαβέλλα. Φρόντισε να κάνει γνωστό ότι στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξει άλλη παρόμοια απόφαση. Είναι ξεκάθαρο ότι τα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα οδηγήσουν στις οριστικές αποφάσεις για το ρόστερ ενόψει Ιανουαρίου.

«Στην ομάδα θα αγωνίζεται αυτός που είναι αποφασισμένος να δίνει το 100% και αυτό περιμένω σε όλες τις προπονήσεις. Θα παίζουν μόνο όσοι είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα » είπε ο Σέρβος τεχνικός που ευελπιστεί ότι μετά τα όσα ακολούθησαν της ήττας-σοκ από τον Ατρόμητο η ομάδα θα βγάλει αντίδραση στους επόμενους τρεις αγώνες, δηλαδή τον αυριανό με τα Τρίκαλα, αυτόν με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς όπου θα κριθεί και η πρόκριση στους «32» του Europa League. Ο κόσμος φυσικά περιμένει από όλο το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ και κυρίως από τον Σαββίδη να μπουν επιτέλους οι βάσεις για να σοβαρευτεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και να γίνει επιτέλους μεγάλη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...