Το μετέωρο βήμα του Βλάνταν Ιβιτς!

Από sentragoal.gr: Η προπόνηση της Τρίτης ήταν αρκετά... κρύα στον ΠΑΟΚ όχι μόνο λόγω της χιονόπτωσης κατά τη διάρκειά της, αλλά και του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό των αποδυτηρίων μετά τα όσα συνέβησαν.
Πηγή: sentragoal.gr
Το μετέωρο βήμα του Βλάνταν Ιβιτς!

Το κλίμα στις τάξεις των παικτών είναι στο ναδίρ, κυρίως λόγω της «έκρηξης» του Βλάνταν Ιβιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Ατρόμητο, εκεί όπου ο Σέρβος τεχνικός «απασφάλισε» δημοσίως και είπε πράγματα τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα τον «υποβιβασμό» του Γιώργου Τζαβέλλα στην ομάδα Νέων.

Αυτό που προκύπτει μετά και το πέρασμα της Τρίτης, έχει να κάνει με την προσπάθεια διαχείρισης της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί συνολικά από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, που προσπαθεί να δημιουργήσει αναχώματα τουλάχιστον μέχρι και το παιχνίδι με αντίπαλο τη Σλόβαν Λίμπερετς, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα παίξει τα ρέστα του για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι επόμενες εξελίξεις θα «τρέξουν» στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, με τον Δικέφαλο του Βορρά να πηγαίνει ως έχει σήμερα στα παιχνίδια με Τρίκαλα, Παναθηναϊκό και Σλόβαν, όταν και όλοι θα τα... ξαναβάλουν κάτω και μαζί με όλα τα δεδομένα που θα έχουν προστεθεί τότε, ο Ιβάν Σαββίδης θα πάρει αποφάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως το μέχρι προχθές μείζον θέμα που είχε προκύψει με τον Στέφανο Αθανασιάδη έχει περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, δείγμα του πόσο έχουν επηρεάσει την όλη κατάσταση τα λεγόμενα του Βλάνταν Ιβιτς, που δεν κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση που δημιουργήθηκε με αφορμή την ήττα από τον Ατρόμητο.

Η αιτία φαίνεται να είναι όχι μόνο σε όσα θεωρεί ο Ιβιτς πως έγιναν στο παιχνίδι αλλά και σε καταστάσεις που δημιουργήθηκαν την τελευταία εβδομάδα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξωτερίκευσε πράγματα τα οποία θα έπρεπε να μείνουν εντός αποδυτηρίων και πλέον η πίεση έχει αυξηθεί στο κατακόρυφο, ειδικά από τη στιγμή που ήδη έχει γίνει η πρώτη κίνηση, με τον Τζαβέλλα να την «πληρώνει».

Ολα αυτά τη στιγμή που Λούμπος Μίχελ έχει και εκείνος ευθύνες για όλα όσα έχουν συμβεί στο αγωνιστικό τμήμα και αυτός είναι ο κύριος λόγος που ο Σαββίδης ζήτησε ουσιαστικά από εκείνους να αναστρέψουν την κατάσταση που επέτρεψαν να δημιουργηθεί όντες επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος.

Διαβάστε ακόμη...