Οταν ο Αγγελος Αναστασιάδης υποβίβασε τον Τζαβέλλα

Από metrosport.gr : Τι είχε γίνει την προηγούμενη φορά που ο Ελληνας αμυντικός... υποβιβάστηκε στην δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου - Ποια ήταν η αντίδρασή του.
Πηγή: metrosport.gr
Οταν ο Αγγελος Αναστασιάδης υποβίβασε τον Τζαβέλλα

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την απίστευτη ήττα από τον Ατρόμητο καθώς με απόφαση Ιβιτς και Μιχελ ο Γιώργος Τζαβέλλας θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό με τον Ελληνα αμυντικό αφού την περίοδο 2014-2015, ο τότε προπονητής του ΠΑΟΚ, Αγγελος Αναστασιάδης, είχε στείλει τον Τζαβέλλα να προπονείται με τους «μικρούς» του Δικεφάλου, με τότε προπονητή της ομάδας τον... Βλάνταν Ιβιτς.

Η σχέση των δύο ανδρών ήταν πολύ επεισοδιακή κατα τη διάρκεια της σεζόν. Η κόντρα τους πήρε μεγάλες διαστάσεις σχετικά με την υπόθεση του τραυματισμού του διεθνούς αμυντικού, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον Δεκέμβριο του 2014.

Τότε παρότι ανακοινωθεί πως ο Τζαβέλλας δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, παρά φυσιολογική επιβάρυνση στο σημείο του πρόσφατου τραυματισμού του, ζήτησε να μεταβεί σε δικό γιατρό στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού. Αφού του δόθηκε άδεια, αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε καμία βελτίωση στο πόδι του με αποτέλεσμα να έρθει η προστριβή με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Το αποκορύφωμα της κόντρας τους ήρθε μετά τη βαριά ήττα (3-0) του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη από τον Αστέρα, όπου ο Αναστασιάδης είχε «δείξει» τον Τζαβέλλα ως τον υπέυθυνο του δυσμενούς αποτελέσματος για τον Δικέφαλο και τον έθεσε εκτός ομάδας.

Η αντίδραση του Τζαβέλλα ήρθε από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μπορώ να ανεχτώ να με βρίζουν, να με φθείρουν και να διαρρέουν ψέματα όσοι αντίπαλοι θέλουν. Μπορούν να το κάνουν και μέλη της οικογένειας μου αφού όμως μάθουν την αλήθεια. Και εγώ πιστεύω στον Θεό, αλλά θεωρώ ότι την πίστη σου την υπηρετείς μόνο με ΑΛΗΘΕΙΑ. Πέρασα ένα δύσκολο εξάμηνο και δεν μίλησα για να μην κακό στην ομάδα που μου φέρεται άψογα. Παρ' ότι εξασφάλισα ειδική άδεια για να επισκεφτώ τον προσωπικό μου γιατρό (ενώπιον των συμπαικτών μου) και ενώ ενημέρωσα την επόμενη μέρα τον προπονητή πως θα μπορέσω να συμμετέχω κανονικά στην αποστολή για το Καραΐσκάκη, προς έκπληξή μου ενημερώθηκα μέσω σάιτ ότι βρίσκομαι εκτός αποστολής.

Τις επόμενες μέρες και ενώ ο προπονητής αναγνώρισε το λάθος του και με διαβεβαίωσε πως θα το κάνει αυτό δημόσια, ποτέ δεν το έκανε αυτό πειστικά. Έπειτα, μετά το παιχνίδι της Τρίπολης μου ανακοίνωσε πως επειδή είμαι εγώ ο φταίχτης της ήττας, δεν πρόκειται με εκείνον προπονητή να ξαναπαίξω και με έθεσε για μια ακόμη φορά εκτός ομάδας. Εγώ μιλάω με το όνομά μου μπροστά. Δεν βάζω τον 'πλαϊνό' μου να διοχετεύει επανειλημμένα ψέματα στα media. Εξάλλου η Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζί...» έγραψε ο 29χρονος αμυντικός.

Ο Τζαβέλλας επανήλθε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση του Αγγελου Ανανστασιάδη από την τεχνική ηγεσία τον Μάρτιο του 2015.

Λίγους μήνες μετά ο Αγγελος Αναστασιάδης επανήλθε για το θέμα Τζαβέλλα στην «Αθλητική Κυριακή» στις 31 Ιανουαρίου 2016.

«Ήταν τραυματίας, δεν ήταν στην αποστολή. Καθίστε λίγο να το τελειώσουμε κι αυτό. Εγώ δεν έχω τίποτα με τον Τζαβέλλα. Το παιδί ότι έκανε το έκανε. Μια ανάρτηση στο facebook. Ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα θα σας το πω εγώ το γιατί. Θα σας γυρίσω πίσω. Πριν το Μουντιάλ ανακοινώνει ο Σάντος την αποστολή και έχει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο έξω και όλος ο Ολυμπιακός επίσημος και ανεπίσημος τα βάζουν με τον Σάντος! Γυρίζει ο Αβραάμ και γράφει στη σελίδα του ότι είναι χολωμένος από τον προπονητή του γιατί πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες. Την άλλη μέρα ο Ολυμπιακός τον έστειλε στην Τουρκία. Γι' αυτό παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός!

Εγώ έφυγα από τον ΠΑΟΚ και ο Τζαβέλλας ήταν εκεί. Και δεν μιλάμε για τον Αναστασιάδη αλλά για τον θεσμό. Ο θεσμός είναι ο προπονητής. Μετά από 3 μήνες ο Ολυμπιακός τον έδιωξε τον Μίτσελ. Αυτό το λέω για να καταλάβετε πως λειτουργεί ο ένας και πως ο άλλος. Το τι μεταφέρθηκε από αυτά στο μεγαλομέτοχο δεν το γνωρίζω. Έχει περάσει ένα χρόνος έχει παραιτηθεί ο Βρύζας και δεν ξέρω γιατί παραιτήθηκε. Είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή και δεν ξέρω γιατί παραιτήθηκε. Μετά το ματς με τη Βέροια δεν με ρώτησε κανείς για το ματς αλλά όλοι για το Βρύζα.

Ο Τζαβέλλας έγραψε ένα λιβελογράφημα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και εσείς μένετε στο ότι δεν έπαιξε με Ολυμπιακό. Τον κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και χωρίς τον Τζαβέλλα. Εγώ τι άλλαξα; Εγώ έπαιξα και πήρα πρωτάθλημα και κύπελλο. Θέλω να πω το εξής, είναι εύκολο το κύκλωμα των δημοσιογράφων, να φταίνε όλο οι άλλοι. Εμείς ποτέ. Το '96 είπα ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Το λέω και το 2016.

Έλεγα ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα πέρυσι και ότι για πρώτη φορά δεν είχα πρόβλημα να έρθουν οι παίκτες. Αυτά δεν συνέβαιναν παλιά. Παλιά ήταν απλήρωτοι. Και μετά πηγαίναμε στα χασάπικα, και λέγαμε άντε δώστε κανά κατσίκι, να φάνε έστω. Και έρχεται ο Σαββίδης και τι περιμένετε; Να στραφώ κατά του Σαββίδη;

Αφού με έδιωξε και μετά πήγα σε ένα παιχνίδι παλαιμάχων και τον πιάνω και λέω ότι τα πληρωμένα χρέη είναι σαν 10 πρωταθλήματα! Eβγαλες από τη μιζέρια μια ομάδα. Περιμένετε να καταφερθώ εναντίον αυτού του ανθρώπου; Τα αποδυτήρια αυτή τη στιγμή είναι καλά που η ομάδα είναι 25 πόντους πίσω από τον πρώτο; Δηλαδή τι φταίει; Η προπόνηση;»

Διαβάστε ακόμη...