"Όλα έτοιμα για τα 24α Αλεξάνδρεια"

Από acpaok.gr: Ο έφορος του Τμήματος Κολύμβησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Νίκος Παρασκευόπουλος έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο acpaok.gr, σχετικά με τη διοργάνωση του Τουρνουά «24α Αλεξάνδρεια», που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα 2-4 Δεκεμβρίου.
Πηγή: acpaok.gr
"Όλα έτοιμα για τα 24α Αλεξάνδρεια"

Πώς πάει η προετοιμασία για τα 24α Αλεξάνδρεια;
Η προετοιμασία των αγώνων έχει μπει στην τελική ευθεία. Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την βοήθεια της, καθώς η διοργάνωση είναι ενταγμένη στον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ. Επίσης να ευχαριστήσω και τον Δήμο Καβάλας με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία και η βοήθεια του είναι πολύτιμη στην διοργάνωση των αγώνων.

Πόσες ομάδες και αθλητές θα συμμετέχουν;
O τελικός αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν θα γίνει γνωστός την Τετάρτη, καθώς οι συμμετοχές συνεχίζονται ακόμη.

Ο ΠΑΟΚ με τη μεγαλύτερη Ακαδημία στην Ελλάδα, με πόσους αθλητές θα συμμετέχει στους αγώνες;
Ο ΠΑΟΚ που έχει την μεγαλύτερη αγωνιστική ομάδα στην Ελλάδα θα συμμετέχει με 70 περίπου κολυμβητές-τριες. Ανάμεσά τους θα είναι όλοι οι πρωταθλητές μας, εκτός από την Μπάκα Βασιλική, η οποία είναι στις ΗΠΑ στο πανεπιστήμιο του North Karolina και θα ενισχύσει την ομάδα στο θερινό Πρωτάθλημα ανδρών γυναικών.

Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο επίσημο καλεντάρι;
Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο επίσημο καλεντάρι της FINA και οι επιδόσεις των αθλητών θα αποτελέσουν όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, καθώς και για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες νέων-νεανίδων.

Διαβάστε ακόμη...