Ιλιτσιτς: «Ο ΠΑΟΚ μας έδειξε πόσο ακόμα έχουμε να μεγαλώσουμε»

Από metrosport.gr: Ο Σλοβένος άσος της Φιορεντίνα χαρακτήρισε τρελό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θεωρώντας ότι μπορεί να αποτελέσει ένα καλό μάθημα για την ομάδα του.
Πηγή: metrosport.gr
Ιλιτσιτς: «Ο ΠΑΟΚ μας έδειξε πόσο ακόμα έχουμε να μεγαλώσουμε»

Ως ένα πολύ καλό μάθημα για την Φιορεντίνα χαρακτήρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Γιόζιπ Ιλιτσιτς.

Ο άσος των «βιόλα» έδωσε συνέντευξη στην «Corriere Dello Sport» όπου χαρακτήρισε τρελό το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Δικέφαλο και πιστέυει ότι η ομάδα του έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να μην επαναλαμβάνει στο μέλλον αντίστοιχα λάθη.

«Η ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι ένα απτό παράδειγμα για το πόσο ακόμα έχουμε να μεγαλώσουμε. Η ελληνική ομάδα ήταν μέσα στο βεληνεκές μας και κάναμε λάθη που δεν έπρεπε ποτέ να τα κάνουμε.

Πάντα όμως η Φιορεντίνα μαθαίνει από τα λάθη, η δύναμή μας είναι ότι αφομοιώνουμε αυτά τα λάθη και δεν τα επαναλαμβάνουμε. Χάσαμε γκολ και ήμασταν λίγο άτυχοι, αλλά μη μου πείτε πως ο τροχός γυρίζει. Δεν μου αρέσουν αυτές οι εκφράσεις, πρέπει μόνοι μας να χτίσουμε την τύχη μας.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν θα μας επηρεάσει ψυχολογικά. Ήταν ένα... τρελό παιχνίδι που μας ενθαρρύνει να τα πάμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι. Για το παιχνίδι με την Ίντερ, τέτοια παιχνίδια είναι από αυτά που ονειρεύεται κάθε παιδί να παίξει, πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό αυτή τη στιγμή» δήλωσε ο Ιλιτσιτς.

Διαβάστε ακόμη...