Αυτοί… γνωρίζουν από Φλωρεντία

Από inpaok.com: Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που γνωρίζουν καλά από την Φλωρεντία, καθώς στο παρελθόν την έχουν επισκεφτεί ξανά.
Πηγή: inpaok.com
Αυτοί… γνωρίζουν από Φλωρεντία

Τόσο ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Στέλιος Κίτσιου, που μετέχουν στην αποστολή του Δικεφάλου, όσο και οι Ζέλικο Μπρκιτς, Μάμε Τιάμ και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, είναι... γνώστες της ιταλικής πόλης.

Οι δύο πρώτοι, αγωνίστηκαν βασικοί στην προ δύο ετών αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με τους «βιόλα» στο Αρτέμιο Φράνκι (1-1), πάλι για την φάση των ομίλων του Europa League.

Ενώ οι Μπρκιτς, Τιάμ και Κρέσπο, αγωνίστηκαν για αρκετές σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τον Σέρβο πορτιέρο ιδιαίτερα, να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

O 30χρονος πορτιέρο του Δικεφάλου, έχει αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα έξι φορές, μετρώντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, έχοντας δεχθεί 4 τέρματα και κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε τρεις περιπτώσεις.

Oι παίκτες του ΠΑΟΚ, που έχουν βρεθεί ξανά στη Φλωρεντία, θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι, ωστόσο ο Στέφφανος Αθανασιάδης, ο Φακούντο Περέιρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας, που συμμετείχαν στο ματς του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα πριν από δύο χρόνια, τέθηκαν εκτός... μάχης.

Διαβάστε ακόμη...