Η εξήγηση της επέκτασης με Τσίμιροτ

Από inpaok.com: Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε μεσούσης της περιόδου σε επέκταση συμβολαίου με τον Γκόικο Τσίμιροτ μέχρι το 2019 με παράλληλα αύξηση της ρήτρας του συμβολαίου του.
Πηγή: inpaok.com
Η εξήγηση της επέκτασης με Τσίμιροτ

Ο Βόσνιος αποκτήθηκε από την Σεράγεβο το καλοκαίρι του 2015 και το συμβόλαιο του ολοκληρωνόταν το 2018. Στην Τούμπα αποφάσισαν να κινηθούν διαπιστώνοντας ότι ο Τσίμιροτ απασχολεί αρκετές ομάδες στην Ευρώπη.

Μπορεί οι εμφανίσεις του Βόσνιου μέσου να κυμαίνονται σε μέτρια επίπεδα από ξεκίνημα της φετινής περιόδου, το ενδιαφέρον όμως έχει καταγραφεί. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι ο παίκτης τελεί υπό παρακολούθηση, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν αν και πότε θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον. Σε τέτοιες περιπτώσεις όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά. Με αυτό το σκεπτικό κινήθηκαν στην Τούμπα για την περίπτωση του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Η επέκταση του συμβολαίου σε συνάρτηση με την αύξηση της ρήτρας στα 6.000.000 ευρώ, σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίζει τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση που κάποιες από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Γκόικο, αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του. Με την ίδια μέθοδο ο Δικέφαλος χειρίστηκε τις υποθέσεις των Λούκας και Μακ. Υποθέσεις που απέφεραν αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία της ΠΑΕ.

Δεν συγκρίνουμε τον Τσίμιροτ με τους Λούκας και Μακ. Ένα παραλληλισμό κάνουμε για να γίνει κατανοητό ότι πρόθεση του Δικεφάλου είναι να εξασφαλίσει ότι δεν θα χάσει έναν παίκτη χωρίς οφέλη. Με τον ίδιο τρόπο θα χειριστούν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τους οποίους υπάρχει κινητικότητα στην Ευρώπη, χωρίς επαναλαμβάνουμε αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα προκύψει ουσιαστική εξέλιξη άμεσα.

Διαβάστε ακόμη...