«Ομάδα με ταλέντο ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα «eurobasket.com», παραχώρησε ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, Τζόρνταν Σάιμπερτ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Δικέφαλο, στην προσαρμογή στα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά και το ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
Πηγή: inpaok.com
«Ομάδα με ταλέντο ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «Το πιο δύσκολο αρχικά ήταν να συνηθίσω τη γλώσσα και τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα. Αναφορικά με το μπάσκετ είναι παντού το ίδιο. Πάντα υπάρχουν διαφορές στο κομμάτι της τακτικής, αλλά οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά και με βοήθησαν να προσαρμοστώ στο ευρωπαϊκό στυλ».

Για τις βελτιώσεις που χρειάζεται ο Δικέφαλος: «Νομίζω πως πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να βρούμε τους ρόλους μας. Έχουμε εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερα. Πρέπει να πάρουμε από τον καθένα το 100% των δυνατοτήτων του, να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας προκειμένου να έρθει η επιτυχία».

Για την παρουσία των συμπατριωτών του Κλάντον, Μπράιαντ και Τέιλορ: «Ο Κιθ και ο Ντάριλ είναι εξαιρετικοί για εμένα και τον Τέιλορ, που είμαστε νέοι στην Ευρώπη. Είναι κάτι σαν μέντορες μας. Μας ενθαρρύνει το γεγονός για να είμαστε οι εαυτοί μας, να μην παραμένουμε εγκλωβισμένος και να δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για τη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος, αλλά μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Μπορώ να σημειώσω περισσότερους πόντους και να πάρω κι άλλα ριμπάουντ. Απλά ακόμη προσαρμόζομαι. Πάει καλά, γίνεται και καλύτερα. Έχω την αίσθηση πως όσο προχωρά η σεζόν, θα δούμε περισσότερα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...