«Περίεργο να παίζω κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: «Πάντα πίστευα πως από τη στιγμή που θα αγωνιζόμουν στην Ελλάδα, αυτό θα γινόταν για τον ΠΑΟΚ», αποκάλυψε ο Κέλσι Μπάρλοου σε συνέντευξή του, μετά τη νίκη των Τρικάλων κόντρα στον «δικέφαλο».
Πηγή: inpaok.com
«Περίεργο να παίζω κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο κλειστό των Τρικάλων, για την 7η αγωνιστική της Α1, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΟΚ, ο Αμερικανός μίλησε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Παρά τη θέλησή του, να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ όπως ο πατέρας του, η... μοίρα είχε διαφορετικό σχέδιο για τον 25χρονο γιο του Κεν Μπάρλοου, ενός από τους καλύτερους Αμερικανούς που φόρεσαν τη φανέλα του «Δικέφαλου» (1990-1993). Ηρθε στην Ελλάδα για να παίξει μπάσκετ, όχι για τους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης (σ.σ. αν και προτάθηκε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι), αλλά για τα Τρίκαλα.

«Ηταν περίεργο να παίζω απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ενιωσα πολύ διαφορετικά στο παιχνίδι, σε σχέση με αυτά που έχω παίξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα», μας εξομολογήθηκε, έχοντας πάρει... ανάσες, μετά την επιβλητική επικράτηση των Θεσσαλών επί του «Δικεφάλου». Πρόσθεσε λέγοντας: «Ο μπαμπάς μου, μετά το κολέγιο, αγωνίστηκε 16 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο και ο ΠΑΟΚ είναι μακράν η αγαπημένη του ομάδα, από αυτές με τις οποίες συνεργάστηκε!

Εχουμε πολλά πράγματα στο σπίτι που σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ, έχει πολλούς φίλους, επίσης, ο μπαμπάς από την Ελλάδα, με τους οποίους διατηρεί επαφή. Δε φανταζόμουν ποτέ πως θα αγωνιστώ ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ! Η σκέψη μου ήταν, βασικά, πως αν ποτέ παίξω στην Ελλάδα, θα παίξω για τον ΠΑΟΚ. Το πλάνο, τελικά, δε βγήκε ακριβώς έτσι. Ενιωσα, βέβαια, καλά που κέρδισα...».

Γεννημένος στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης (14/2/1991) ο Κέλσι Μπάρλοου, έχει έντονα μέσα του τη συμπρωτεύουσα, αλλά και τη «ζεστασιά» της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Στο βάθος του μυαλού του, επιπλέον, υπάρχει πάντα η επιθυμία να φορέσει μελλοντικά τα ασπρόμαυρα του «Δικεφάλου».

«Ανοιξα, για πρώτη φορά στη ζωή μου, τα μάτια μου στη Θεσσαλονίκη και όλοι νομίζω έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους το μέρος που γεννήθηκαν. Η Ελλάδα σημάδεψε την οικογένειά μας, βοήθησε πολύ την καριέρα του μπαμπά μου. Ο ΠΑΟΚ είναι η μία από τις ομάδες στην οποία από πάντα ήθελα να παίξω. Η άλλη είναι η Ιντιάνα Πέισερς.

Αυτές είναι οι δύο αγαπημένες ομάδες μου. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλη αγάπη στον μπαμπά μου, τόσο στη διάρκεια της συνεργασίας του με την ομάδα, όσο και στα χρόνια που ακολούθησαν αυτής. Το ένιωθα συνεχώς αυτό!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...