Το μήνυμα από Κλάους και η απόφαση του Σαββίδη

Από paokrevolution.net: Ο Στέφανος Αθανασιάδης από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ότι με εντολή του Σαββίδη δε θα συμμετείχε μέχρι νεοτέρας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, πήρε μια πρωτοβουλία-κλειδί.
Πηγή: paokrevolution.net
Το μήνυμα από Κλάους και η απόφαση του Σαββίδη

Εστειλε ο ίδιος το μήνυμα στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο ότι και από τη δική του πλευρά επιθυμούσε μια συνάντηση μαζί του. Ακολούθησε το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα όπου δεν αγωνίστηκε αλλά και αυτό με τον Πανσερραϊκό. Ο Σαββίδης μιλώντας τις περασμένες ώρες με τους Ιβιτς και Μίχελ ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι με την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη θα κάνει την κουβέντα εκτιμώντας μάλιστα και την πρωτοβουλία του ίδιου του παίκτη.

"Εγώ θα μιλήσω με τον παίκτη" έχει πει. Ιβιτς και Μίχελ που τον είχαν πείσει από την πρώτη στιγμή να μην προπονείται ο Κλάους με την Κ20, τόνισαν ότι για το καλό της ομάδας και μέχρι να γίνει το ραντεβού, ο Αθανασιάδης πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του ενεργό μέλος της ομάδας. "Μέχρι το ραντεβού, χειριστείτε το εσείς όπως κρίνετε" τους είπε.

Ο Κλάους δεν μπορεί να αγωνιστεί μεθαύριο επειδή είναι τιμωρημένος. Την Δευτέρα ο Δικέφαλος παίζει με τον Ατρόμητο. Μέχρι τότε ο Σαββίδης αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, να κάνει το ραντεβού με τον Αθανασιάδη και να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αφού δεν μπορεί να παραμένει όλη αυτή η αβεβαιότητα. Κάνει κακό και στον παίκτη και στην ομάδα. Και κανείς δεν το αξίζει.

Διαβάστε ακόμη...