Πέλκας και Περέιρα φώναξαν "παρών" στον Ίβιτς

Από sport24.gr: Ο Πέλκας και ο Περέιρα ήταν δυο από τα οφέλη του ΠΑΟΚ, όπως αυτά προέκυψαν από την φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Διαβάστε αναλυτικά.
Πηγή: sport24.gr
Πέλκας και Περέιρα φώναξαν "παρών" στον Ίβιτς

Ο Δημήτρης Πέλκας αγωνιστική για ένα ημίχρονο στο φιλικό του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που μέχρι τώρα, στα επίσημα παιχνίδια, οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή το έχουν κάνει στο ελάχιστο.

Μπορεί το... δείγμα γραφής του 22χρονου επιθετικού να ήρθε σε φιλικό με ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, όμως άπαντες ευελπιστούν πως αυτό θα είναι η αρχή, με τον Πέλκα να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από τον τραυματισμό που τον έβγαλε νοκ άουτ σε ένα απαιτητικό αγωνιστικά σημείο της σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να έχει μεσοβδόμαδο παιχνίδι τρεις διαδοχικές εβδομάδες.

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει μόλις τρεις συμμετοχές φέτος, δυο στο πρωτάθλημα και μια στο Europa League, και επέστρεψε σε μια στιγμή που ο Βλάνταν Ίβιτς ψάχνει τρόπους να βάλει στο επιθετικό παιχνίδι τον άξονα, που μέχρι στιγμής έχει προσφέρει ελάχιστα, γεγονός που έχει και αυτό παίξει ρόλο στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να σκοράρει σε ικανοποιητικό βαθμό.

Ο Φακούντο Περέιρα από την πλευρά του πέτυχε ένα γκολ σε φάση που δημιούργησε και ολοκλήρωσε εκείνος, καθώς πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και κατάφερε να βρει το χώρο και να κάνει ένα σουτ στο οποίο ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού δεν είχε απάντηση. Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει ο ΠΑΟΚ σε επίσημα παιχνίδια.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε στις Σέρρες πράγματα που περιμένει να δει και στα επίσημα παιχνίδια, εκεί που ο βαθμός δυσκολίας είναι σαφώς μεγαλύτερος, ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται υπό πίεση και θα δώσει διαδοχικά "must win" παιχνίδια σε Europa League και πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...