Ασπρόμαυρη ατζέντα ...

Από acpaok.gr: Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο 19-20/11 για τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ με μειωμένη ωστόσο αγωνιστική δράση.
Πηγή: acpaok.gr
Ασπρόμαυρη ατζέντα ...

Το acpaok.gr σας παρουσιάζει την ατζέντα του διημέρου.

Την αρχή κάνει το Σάββατο το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ που υποδέχεται στο Εθνικό Κολυμβητήριο τον Υδραϊκό. Οι παίκτες του Δικεφάλου βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση μετά από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους.

Στη συνέχεια έχει σειρά η ανδρική ομάδα χάντμπολ με το μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στο νταμπλούχο Φίλιππο Βέροιας. Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη μετά την απώλεια της νίκης στα τελευταία δεύτερα στην Κυψέλη απέναντι στον Πανελλήνιο θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18:00 στη Μίκρα και οι ασπρόμαυροι χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου τους για να φτάσουν στη νίκη.

Η Κυριακή ανοίγει με την αναμέτρηση των γυναικών στο βόλεϊ απέναντι στον ουραγό Πήγασο. Οι παίκτριες του Κώστα Ιωαννίδη προέρχονται από την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου ενώ στο πρωτάθλημα διατηρούν το απόλυτο των πέντε νικών σε πέντε αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα του διημέρου κλείνει με την ανδρική ομάδα βόλεϊ να ταξιδεύει στην Πολωνία για να αντιμετωπίσει την Σκρα στον επαναληπτικό του προκριματικού γύρου του CEV Champions League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 19/11

-Πόλο Ανδρών

Α1 Ανδρών 4η αγωνιστική

Εθνικό Κολυμβητήριο 15.30

ΠΑΟΚ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ

-Χάντμπολ Ανδρών

Handball Premier7η αγωνιστική

Μίκρα, 18:00

ΠΑΟΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Κυριακή 20/11

-Βόλεϊ Γυναικών

Β' Εθνική, 7η αγωνιστική

Μίκρα, 17:30

ΠΑΟΚ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛ.

Βόλεϊ Ανδρών

CEV Volleyball Champions League

Βοσίρ Βιελούν (Πολωνία) , 20:00

ΣΚΡΑ ΜΠΕΛΧΑΤΟΦ-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...