«Νέα ΚΕΔ, νέες ελπίδες»

Από arenafm.gr: Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Νέα ΚΕΔ, νέες ελπίδες»

«Καινούρια ΚΕΔ, καινούριες ελπίδες.Και ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης είναι δυο παιδιά άπειρα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Θα κάνουμε υπομονή και οι πράξεις τους θα δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Και οι δυο προέρχονται από διαιτητικές οικογένειες. Είναι δυο παιδιά μορφωμένα και φίλοι μεταξύ τους.

Όλος ο κόσμος θα έχει την υπομονή να δει το έργο τους. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και θα δούμε. Έχουμε πιάσει πάτο, έχουμε ξύσει το βαρέλι. Αυτό που συνέβη στον κύριο Μπίκα είναι ντροπή. Και εύχομαι να μην τον ξεχάσει η Λίγκα.

Είναι καινούρια μυαλά ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης. Λάθη διαιτητικά όλοι έχουνε κάνει. Ας δείξουμε υπομονή. Το να αρχίσουνε την γκρίνια από τώρα δεν ωφελεί.

Θα αλλάξουν κάποια πράγματα στη διαιτησία. Εκεί που μένεις και εργάζεσαι, εκεί πρέπει να ανήκεις. Αλλού ανήκουν, αλλού μένουν. Είναι παράνομο αυτό. Όπως ο κύριος Κόρεντας που είναι Τρικάλων αλλά μένει στη Αθήνα. Ή ο Κύρκος που είναι παρατηρητής Θεσπρωτίας, αλλά μένει στα Γιάννενα. Πρέπει να μπει μια τάξη. Άλλοι δεν έχουν τα πιστοποιητικά σπουδών και είναι παράνομοι. Ας γίνει μια καινούρια αρχή.»

Διαβάστε ακόμη...