Φάκελος με «δεκάρια» και φορ για τον ΠΑΟΚ

Από sentragoal.gr: Οι λίστες με ονόματα επιθετικών και επιτελικών μέσων γεμίζουν καθημερινά, με τον Λούμπος Μίχελ να προσθέτει και εκείνος περιπτώσεις παικτών μετά την παρουσία του στο εξωτερικό και τις επαφές που είχε.
Πηγή: sentragoal.gr
Φάκελος με «δεκάρια» και φορ για τον ΠΑΟΚ

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ σκοράρει ελάχιστα σε σχέση με τις τελικές προσπάθειες που παράγει, και δεν έχει πάρει πράγματα από τον άξονά του, το βάρος έχει πέσει στον παίκτη που μπορεί να κουνήσει τα αντίπαλα δίχτυα αλλά και σε αυτόν που θα μπορέσει να βγάλει την κάθετη πάσα αλλά και να τελειώσει φάσεις από την πίσω γραμμή.

Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά, που έχει ήδη.... ασχοληθεί αρκετά με το ισπανικό αλλά και το πορτογαλικό πρωτάθλημα, έχει πλέον στα χέρια του λίστες και από πρωταθλήματα της κεντρικής Ευρώπης, όπως εξαρχής είχε διαφανεί πως θα έκανε. Οι «ασπρόμαυροι» δεν σταματούν να κοιτάζουν και για εξτρέμ, όμως φαίνεται πως στην τελευταία οριοθέτηση αναγκών, αυτή του επιτελικού μέσου έχει περάσει, έστω και... οριακά, στην πρώτη γραμμή.

Με τη συζήτηση να έχει επικεντρωθεί στη διαπίστωση της δημιουργίας φάσεων σχεδόν αποκλειστικά από τις πτέρυγες, η "ενεργοποίηση" του άξονα είναι ένα ζητούμενο, με τους Μπίσεσβαρ, Σάχοφ και Πέλκα (που όλα δείχνουν πως θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής) να καλούνται να δώσουν απαντήσεις, από τη στιγμή που (ειδικά) οι δυο πρώτοι που έχουν πάρει και τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής δεν έχουν καταφέρει να "ταΐσουν" τον επιθετικό ή να τελειώσουν σωστά τις φάσεις που τους αναλογούν.

Στην επίθεση, τα ονόματα που έχουν προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες λίστες αφορούν παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Κλάους θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε δέκα ημέρες και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όταν και θα έχουν περάσει τρεις εβδομάδες που μοιάζουν να είναι οι πλέον δύσκολες της «ασπρόμαυρης» καριέρας του και λογικά θα έχει μεσολαβήσει και συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμη...