«Λαβωμένοι» μονομάχοι

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με την Φιορεντίνα -μετά και την διαφαινόμενη αναβολή της 11ης αγωνιστικής-, με τους δυο μονομάχους, να έχουν τις δικές τους απουσίες για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Πηγή: inpaok.com
«Λαβωμένοι» μονομάχοι

Αξιοσημείωτο ότι και οι δύο ομάδες, θα έχουν «απώλεια» στην επιθετική τους γραμμή. Από την μια ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ από την άλλη ο Πάολο Σόουζα, ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς τον Νίκολα Κάλινιτς.

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση με την Καραμπάχ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, δέχθηκε την τρίτη κίτρινη κάρτα στην διοργάνωση, κάτι που του στερεί το δικαίωμα να αγωνιστεί απέναντι στους «Βιόλα».

Όσον αφορά το βαρύ πυροβολικό της Φιορεντίνα, υπέστη θλάση πρώτη βαθμού, στην αναμέτρηση του συλλόγου από την Φλωρεντία με την Σαμπντόρια. Μπορεί αρχικά το ιατρικό τιμ των «βιόλα» να ήταν αισιόδοξο πως θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείτε απίθανο, καθώς δεν θέλουν να ρισκάρουν υποτροπή στον τραυματισμό του.

Πλέον οι Ίβιτς και Σόουζα, καλούνται να καταστρώσουν τα πλάνα τους, χωρίς να υπολογίζουν τις σημαντικές μονάδες για την ομάδα τους.

Διαβάστε ακόμη...