«Μεγάλο παιχνίδι βόλεϊ για τον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Κώστας Παϊσιάδης, υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, μιλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Μεγάλο παιχνίδι βόλεϊ για τον ΠΑΟΚ»

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, τη Σκρα, που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού με πολύ μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της. Για εμάς που έχουμε και σοβαρότατες ελλείψεις γίνεται ακόμα πιο δύσκολο το ματς.

Πάντως είμαστε μια ομάδα, που ξέρει να μάχεται, το αποδείξαμε και με τον Ολυμπιακό και που πρέπει να βρει χίλιους τρόπους ο αντίπαλος να μας σκοτώσει. Δεν το βάζουμε κάτω. Πιστεύουμε ότι θα κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει στο τέλος της σεζόν.

Με το που θα βρεθούν ο Γκόμεζ και ο Ντάντε μέσα στο παρκέ, δύο παίκτες παγκόσμιας κλάσεις, αλλάζουν οι ισορροπίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δε θα κάνουμε κάτι βιαστικά. Θέλουμε οι δυο παίκτες να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Έχει κάνει ένα ρεκόρ ο ΠΑΟΚ με τα διαρκείας. Έρχεται ακόμα ο κόσμος. Χάνουμε μέσα στον Ολυμπιακό και την άλλη μέρα έρχεται ο κόσμος και αγοράζει διαρκείας. Ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του στο πρωτάθλημα. Κατάλαβαν και αυτοί ότι μόλις επιστρέψουν οι απουσίες μας θα αλλάξουν οι ισορροπίες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...