Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Κάτσε

Από arenafm.gr: Στις τελευταίες του μέρες, δείχνει πως οδεύει ο δανεισμός του Εργκούς Κάτσε στην Βικτόρια Πλζεν, καθώς το γυαλί, όχι απλά έχει ραγίσει αλλά έσπασε μεταξύ του Αλβανού μέσου του Δικεφάλου και της τσεχικής ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr
Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Κάτσε

Το πρόσωπο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του δανεισμού του, είναι ο γενικός διευθυντής της Πλζεν, Άντολφ Σάντεκ που σύμφωνα με τσεχικά ΜΜΕ, έδωσε εντολή στον τεχνικό, Ρόμαν Πίβαρνικ να μην υπολογίζει στον Κάτσε, ενώ ο ίδιος ο προπονητής τον θεωρεί σημαντικό «κομμάτι» της ενδεκάδας.

Εδώ και αρκετές ημέρες οι εκπρόσωποι 24χρονου μέσου βρίσκονται στην Τσεχία για να συζητήσουν τόσο με τον πελάτη τους, όσο και με τους Τσέχους, προκειμένου να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Μετά τις πρώτες επαφές, δεν φαίνεται ότι υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης και όλα δείχνουν πως ίσως και νωρίτερα από τον Γενάρη, ο Κάτσε θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί και πάλι στις προπονήσεις του Δικεφάλου.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν την κατάσταση και πλέον εξαρτάται αποκλειστικά από τον Βλάνταν Ίβιτς αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν ή αν θα προτιμήσει έναν ακόμα δανεισμό σε μια ομάδα, όπου ο Κάτσε θα παίζει και θα αντιμετωπίζει τέτοιους είδους προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη...