«Η καλύτερη επιλογή για την ΚΕΔ ο Ψυχομάνης»

Από sport-fm.gr: Αναφανδόν υπέρ της επιλογής Ψυχομάνη για τη θέση του αρχιδιαιτητή τάχθηκε ο Ηλίας Καραμάνης. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM σημείωσε ότι «είναι από τα πιο σωστά παιδιά» και τον χαρακτήρισε την καλύτερη επιλογή
Πηγή: sport-fm.gr
«Η καλύτερη επιλογή για την ΚΕΔ ο Ψυχομάνης»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη -λίγο αφότου εκείνος αποκάλυψε την πρόθεση του επιτετραμμένου της FIFΑ να τοποθετήσει στη θέση του αρχιδιαιτητή τον Γιώργο Ψυχομάνη- ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της συγκεκριμένης λύσης.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι αποτελεί «ένα από τα πιο σωστά παιδιά της διαιτησίας» και ότι «ήταν αξιοπρεπής την προηγούμενη φορά που είχε αναλάβει», εξέφρασε την πίστη ότι μπορεί «να προωθήσει τους καλύτερους διαιτητές και όχι αυτούς που θα του επιβάλλουν».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Καραμάνης...

Για το πώς κρίνει την επιλογή Ψυχομάνη: «Είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι αν αποδέχεται με τη συγκεκριμένη συγκυρία που υπάρχει. Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ καλή λύση. Τον γνωρίζω όλα τα χρόνια της καριέρας του και νομίζω ότι έχει να προσφέρει πολλά. Στην κατάσταση που επικρατούσε όταν είχε αναλάβει την προηγούμενη φορά ήταν αξιοπρεπής. Ό,τι μπορούσε για το καλό της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου, το έκανε».

Για το αν μπορεί να φέρει εις πέρας το έργο του επικεφαλής της ΚΕΔ: «Πιστεύω ότι θα τα πάει καλά. Τον άλλαξαν όταν ανέλαβε ο κύριος Πιλάβιος και αυτό είναι στα θετικά του. Ο Ψυχομάνης κρατούσε ισορροπίες. Είναι από τα πιο σωστά παιδιά που έχει η διαιτησία και έχουν απομείνει στις τάξεις της. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνει σωστά τη δουλειά. Να αξιολογήσει και να προωθήσει τους καλύτερους και όχι αυτούς που θα του επιβάλλουν».

Για το αν ζητήθηκε από την ΟΔΠΕ η συνδρομή της στη στελέχωση της ΚΕΔ: «Δεν έχει συζητηθεί τίποτα. Καλοδεχούμενο θα είναι. Πιστεύω στη συνεργασία και ελπίζω να κρατήσουν όλοι ισορροπία. Είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να γίνει».

Για το αν θα δεχθεί ο Ψυχομάνης μετά τα όσα έγιναν με Τσαχειλίδη-Μπίκα: «Είναι δύσκολο. Όλοι έχουμε οικογένειες. Από εσάς έμαθα για τον Ψυχομάνη και μάλιστα αναρωτιόμουν όταν διάβαζα ότι ψάχνουν αντικαταστάτη στην ΚΕΔ, ποιος θα μπορούσε να δεχθεί».

Διαβάστε ακόμη...