«Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τα παιδιά του!» (audιο)

Aπό metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου και αναφέρθηκε στον Στέφανο Αθανασιάδη και την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να του βάλει πωλητήριο.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τα παιδιά του!» (audιο)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να αφήσουμε ήσυχη την ομάδα και τον Στέφανο Αθανασιάδη. Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτά. Και ο Αθανασιάδης πρέπει να κοιτάξει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Να μην έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, αν έχει κάτι, ώστε η ομάδα να προχωρήσει κατ' ευχήν. Αν δεν είναι 100% επαγγελματίας, να λειτουργήσει έτσι. Είναι παιδί του ΠΑΟΚ και ξέρει τη νοοτροπία. Γιατί να φύγουν τα παιδιά του ΠΑΟΚ και να μην τα πείσουμε να λειτουργήσουν σωστά και να παίξουν; Δεν θα είναι καλύτερα έτσι; Να έρθει δηλαδή ένας ξένος στη θέση του Αθανασιάδη, με τις ιδιαιτερότητές του, με τον δικό του τρόπο σκέψης και θα προσπαθούμε πάλι να μπούμε σε διαδικασία προσαρμογής».

Για την δημόσια συμπεριφορά του Αθανασιάδη: «Θα μπορούσε να πάει σε πάρτι μετά από νίκη και όχι μετά από ήττα. Κάνεις μια νίκη και τότε πηγαίνεις στο πάρτι. Δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Μετά από μια τέτοια ήττα δεν πάω, δεν πειράζει. Θα καθίσω με τον άνθρωπό μου στο σπίτι, θα περάσει η ημέρα, θα ετοιμαστώ για το επόμενο παιχνίδι και όταν έρθει η νίκη θα πάω και στο πάρτι. Σίγουρα, δεν είναι αμαρτία, αλλά ας το κάνει άλλη στιγμή. Πρέπει να προσέχει τη ζωή του, να είναι πάντα έτοιμος για να ανταποκρίνεται. Καλύτερα, όμως, να κοιτάξουμε την ομάδα γενικά. Να παίξει καλύτερα για να νιώσει και ο κόσμος καλύτερα. Ασχολούμαστε με μικρά πράγματα».

Για την προσέγγιση του θέματος από πλευράς ΠΑΕ: «Είναι λάθος η προσέγγιση αυτή. Τα παιδιά θα κάνουν και κάποια λάθη. Πρέπει αν τους βάλουμε σε σκέψη έτσι ώστε όλα αυτά τα παιδιά να βγάλουν το μέγιστο. Έχουμε ανάγκη από τα παιδιά του ΠΑΟΚ και Έλληνες παίκτες».

Για το ποιος φταίει που ο Κλάους παραμένει άσφαιρος: «Είναι ευθύνη της ομάδας στο μέγιστο βαθμό τα γκολ που δεν έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ. Είναι, βέβαια, ο εκφραστής των επιθέσεων ο Αθανασιάδης, όμως, τα χαμένα γκολ αφορούν και τον ίδιο και πολλούς άλλους. Μου προκαλεί εντύπωση το ότι έχουμε τέσσερις χαφ (Κάνιας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ) και δεν έχει σκοράρει κανείς τους ακόμη. Και πέφτουμε στον Αθανασιάδη να τον σκοτώσουμε; Πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίζει η ομάδα. Όταν ο σέντερ φορ χάνει ευκαιρίες πρέπει να σκοράρει κάποιος άλλος. Οι χαφ πρέπει να βάλουν γκολ, οι πλάγιοι, οι αναπληρωματικοί όταν μπαίνουν, οι στράικερ. Δεν πρέπει να απομονώσουμε τον Αθανασιάδη. Είναι λάθος και επιπλέον έχει δείξει στο παρελθόν την αξία του σκοράροντας. Το προσόν του είναι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ας μην τον σκοτώσουμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θέλει φορ: «Όλος ο κόσμος το έλεγε αυτό από το καλοκαίρι. Ότι η ομάδα θέλει φορ με άλλα χαρακτηριστικά δίπλα στον Αθανασιάδη. Όταν δεν πάει αυτός να παίζει ο άλλος. Με έναν σέντερ φορ δεν γίνεται. Έχουμε, βέβαια, και τον μικρό, τον οποίο μπορούμε να τον κρατήσουμε για να μάθει από τους υπόλοιπους για αργότερα».

Για την τροφοδοσία του Αθανασιάδη: «Από την εξέδρα που παρακολουθώ τα παιχνίδια βλέπω δύο πράγματα. Το ένα, το θετικό, και φαίνεται ότι είναι δουλεμένο στην προπόνηση, είναι η έξοδος της μπάλας από την περιοχή και μέχρι την μεσαία γραμμή. Γίνεται καταπληκτικά αυτό και φαίνεται ότι είναι θέμα δουλειάς. Μόλις φτάσει εκεί για να πάει μπροστά υπάρχει κενό. Το αν αυτό οφείλεται στην ποιότητα των παικτών ή στο ότι δεν δουλεύεται σωστά δεν το ξέρω. Αυτό είναι που φαίνεται, πάντως.

Για τον Φακούντο Περέιρα: «Έχει ωραία χτυπήματα από κόρνερ και φάουλ. Έστω κι αυτό μας λείπει. Ο Περέιρα το έχει».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...