«Δε θα γίνουν τα πρωταθλήματα την Κυριακή»

Από sdna.gr: Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε την επικοινωνία του με τον αναπληρωτή πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, λέγοντας ότι δεν θα γίνουν τα πρωταθλήματα την προσεχή αγωνιστική.
Πηγή: sdna.gr
«Δε θα γίνουν τα πρωταθλήματα την Κυριακή»

Μεταξύ των άλλων δήλωσε στο AEL Radio 104,8:

Για την επανέναρξη της Super League και των εθνικών πρωταθλημάτων: «Πριν από λίγο μίλησα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, δεν προλαβαίνουν να βγουν οι ορισμοί της ΚΕΔ, δε θα γίνουν οι κληρώσεις. Τα παιχνίδια δε θα πραγματοποιηθούν. Κάποιοι δε θέλουν να γίνει το πρωτάθλημα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τα διαλύσουν όλα. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι οπαδοί μας. Ο κόσμος μέχρι τώρα έχει ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο στο AEL FC ARENA. Το έλλειμα του ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο αγωνιστικό, είναι και κοινωνικό».

Για τις εξελίξεις στη διαιτησία και την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών: «Ουδέν σχόλιο για την επιθυμία του Κουτσοκούμνη για να βάλει αρχιδιαιτητή τον Τριτσώνη. Μίλησα με τον Μπίκα, προσπάθησα να τον μεταπείσω. Σε λίγες μέρες, αρχίζει πάλι η δίκη για το "Koriopolis". Ό,τι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο».

Διαβάστε ακόμη...