Δεν γυρίζει πίσω ο Κάτσε

Από inpaok.com : Όταν το καλοκαίρι ο Εργκούς Κάτσε έμπαινε στο αεροπλάνο με προορισμό την Τσεχία και το Πλζεν, σίγουρα δεν φανταζόταν όλα αυτά που θα ακολουθούσαν. Στην αρχή όλα ξεκίνησαν ονειρικά, καθώς o τεχνικός της ομάδας, Ρόμαν Πίβαρνικ τον υπολόγιζε και τον χρησιμοποιούσε στην αρχική ενδεκάδα της Βικτόρια Πλζεν. Μάλιστα, ο Τσέχος προπονητής όσες φορές επικοινώνησε με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον διεθνή Αλβανό μέσο. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό το... όνειρο έγινε εφιάλτης για τον Κάτσε.
Πηγή: inpaok.com
Δεν γυρίζει πίσω ο Κάτσε

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος παραγκωνίστηκε απότομα από την τεχνική ηγεσία της Πλζεν μόλις επέστρεψαν οι τραυματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τυγχάνει να είναι προσωπικές επιλογές του Πίβαρνικ σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Τα πράγματα για τον Κάτσε όμως έγιναν ακόμα χειρότερα, αφού η τσέχικη ομάδα τον άφησε χωρίς αυτοκίνητο μιας και το αμάξι που του είχε δοθεί από τον σύλλογο πάρθηκε πίσω εν μια νυκτί χωρίς ποτέ οι ιθύνοντες της ομάδας να του εξηγήσουν τον λόγο που δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους.

Πλέον, ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής κυκλοφορεί στην πόλη με αμάξι που νοίκιασε με δικά του χρήματα.

Επίσης, ο διεθνής μέσος θα προπονείται με την πρώτη ομάδα της Βικτόρια Πλζεν, αλλά με την δεύτερη αφού ενημερώθηκε μέσω γραπτού μηνύματος πως είναι εκτός ομάδας.

Ο ίδιος πάντως δεν το βάζει κάτω και ήδη ο ατζέντης του έχει έρθει σε επαφή με τον Δικέφαλο για τον τερματισμό του δανεισμού του στην Πλζεν.

Πάντως, ο Κάτσε από την πλευρά του θέλει να πάει κάπου που θα έχει χρόνο συμμετοχής, καθώς ξέρει πως με τα σημερινά δεδομένα στον ΠΑΟΚ δεν θα πάρει τα παιχνίδια που θέλει στα πόδια του, για αυτό δεν είναι ιδιαίτερα... ζεστός για την παραμονή του στον Δικέφαλο το υπόλοιπο μισό της σεζόν.

Μάλιστα, ήδη ο εκπρόσωπος του, έχει ξεκινήσει την αναζήτηση ομάδας για τον εκ νέου δανεισμό του με το πρώτο μέλημα του να είναι να βρεθεί ένας σύλλογος που θα δώσει στον νεαρό ποδοσφαιριστή τον πολυπόθητο χρόνο συμμετοχής, που δεν βρήκε ούτε στους «ασπρόμαυρους», αλλά ούτε και στην Τσεχία.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις 8 Δεκεμβρίου όταν και θα υπάρξει διακοπή στο τσεχικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...