Αφήστε ήσυχο τον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ, καταφέρνουν κάποιοι με ένα απλό πρωτοσέλιδο, ή διαδίδοντας μία φήμη, ή λέγοντας μία ανακρίβεια μέσα από ένα μικρόφωνο, να δημιουργούν αναταραχή στο οικοδόμημα του Δικεφάλου και πάντα σε περιόδους κρίσιμες για το αγωνιστικό τμήμα.
Πηγή: inpaok.com
Αφήστε ήσυχο τον ΠΑΟΚ!

Οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» είναι πλέον αποφασισμένοι όλο αυτό να αλλάξει, με πρώτο τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει εντολή για αυστηρή αντιμετώπιση, όλων όσων προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.

Για αυτό λοιπόν και η αντίδραση των ιθυνόντων της ΠΑΕ ήταν άμεση, αρχικά με τοποθέτηση του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου, Κυριάκου Κυριάκου και στη συνέχεια με δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή, Λούμπος Μίχελ.

Ουσιαστικά το μήνυμα, που θέλουν να περάσουν προς κάθε κατεύθυνση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι να αφήσουν όλοι επιτέλους την ομάδα ήσυχη και να σταματήσουν να ψάχνουν διάφορους τρόπους, ώστε να της δημιουργήσουν προβλήματα και να της βάζουν εμπόδια.

Μάλιστα, είναι τέτοια η τακτική τους που «χτυπούν» τον Δικέφαλο κάθε φορά που αυτός είναι κάτω, για να μπορέσουν να πάρουν την μερίδα του κόσμου με το μέρος τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το θέμα που εφήυραν με τον Στέφανο Αθανασιάδη τώρα που ο φορ του ΠΑΟΚ είναι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος και αμφισβήτησης από το κοινό. Ευτυχώς όμως ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει και να τους παίρνει χαμπάρι.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...