Διαβάστε και... κλάψτε!

Από paok24.com: Το λιγότερο... συγκινητική ήταν η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του Ιδρυτικού Συνεδρίου Ελληνικών και Κινεζικών Δήμων, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
Πηγή: paok24.com
Διαβάστε και... κλάψτε!

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι... φτώχεια, παραθέτουμε μέρος της ομιλίας του: «Ο Πειραιάς είναι επίσης η γενέτειρα του Ολυμπιακού. Ο Πειραιάς είναι το σπίτι του Ολυμπιακού. Ιδρύθηκε το 1925. Είναι ο πιο επιτυχημένος ελληνικός αθλητικός σύλλογος. Και ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά club στον κόσμο. Και εκπροσωπεί σε παγκόσμιο επίπεδο τις αξίες του Ολυμπισμού.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς ένας αθλητικός σύλλογος, είναι κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, κάτι περισσότερο από τον ενθουσιασμό, κάτι περισσότερο από τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι η Ελλάδα, ο Πειραιάς. Είναι ιδανικό. Ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής. Ένας ζωντανός θρύλος. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους, την παγκόσμια αθλητική κοινότητα, να μεταδώσουμε το Πνεύμα του Ολυμπισμού.

Σύμβολό μας είναι ο έφηβος Ολυμπιονίκης. Έμβλημα της νίκης. Δείγμα των χαρισματικών ανθρώπων. Αποστολή μας είναι να επιδιώκουμε τη νίκη, μέσω της αριστείας. Για να είναι κάποιος πρωταθλητής, δεν αρκεί μόνο το ταλέντο και τα επιτεύγματα στο γήπεδο. Οι πρωταθλητές στην εποχή μας, χρειάζονται το όραμα και την επαγγελματική οργάνωση της αθλητικής προσπάθειας.

Οι πρωταθλητές επενδύουν στα νέα ταλέντα, στη νέα γενιά παιδιών, στους αυριανούς πρωταγωνιστές των γηπέδων. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μια μοναδική αξία, κουβαλώντας περήφανα στην πλούσια ιστορία του, τα ιδανικά του Ολυμπισμού και της αθλητικής προσπάθειας".

Αυτός είναι λοιπόν ο Ολυμπιακός, για όσους δεν ξέρουν. Ένας σύλλογος, που εμπνέει τους ανθρώπους, που επιδιώκει τη νίκη μέσω της αριστείας και της αθλητικής προσπάθειας.

Βέβαια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης "ξέχασε" να αναφέρει πως ο ίδιος κατηγορείται πως είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σύμφωνα με το κατηγορητήριο του ειδικού ανακριτή Διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη. Εκτός βέβαια και εάν έκανε τον... Κινέζο, επηρεασμένος από αυτούς που είχε απέναντί του...

Διαβάστε ακόμη...