Προτάθηκε για να αποκτηθεί «πακέτο» με τον Κάμπος

Από metrosport.gr : Τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού που ο ΠΑΟΚ έψαχνε φορ είχε αρχίσει συζήτηση με την διοίκηση της Γκεντσλερμπιρλίγκι για την απόκτησή του
Πηγή: metrosport.gr
Προτάθηκε για να αποκτηθεί «πακέτο» με τον Κάμπος

Είναι μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον ΠΑΟΚ αυτή του Μπόγκνταν Στάνκου. Όχι απλά γιατί προτάθηκε ξανά στον ΠΑΟΚ, αλλά γιατί, όπως αποκαλύπτουμε με λεπτομέρειες, είχε τεθεί για τα καλά το περασμένο καλοκαίρι.

Τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού που ο ΠΑΟΚ έψαχνε φορ είχε αρχίσει συζήτηση με την διοίκηση της Γκεντσλερμπιρλίγκι για την απόκτησή του. Τότε όμως δεν υπήρχε ο χρόνος για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση.

Με απλά λόγια, υπάρχει προεργασία πάνω στην περίπτωση Στάνκου και ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τις απαιτήσεις της τουρκικής ομάδας με την οποία ο 29χρονος φορ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Το αν θα κινηθεί να τον αποκτήσει θα εξαρτηθεί και από τι άλλο θα εντοπίσει στην αγορά.

Πάντως στο παιχνίδι Ρουμανίας-Πολωνίας απόψε τα μάτια του ανθρώπου του ΠΑΟΚ που θα είναι στη «Νασιονάλ Αρίνα» (πιθανόν ο Μίχελ) θα είναι σίγουρα στραμμένα και σε άλλους διεθνείς και δεν αναφερόμαστε μόνο στον Κλαούντιου Κεσέρου.

Προτάθηκε για να αποκτηθεί «πακέτο» με τον Κάμπος

Αξίζει ακόμη να μεταφέρουμε την πληροφορία ότι πέρσι το ενδιαφέρον για τον Στάνκου είχε αρχίσει από πρόταση που είχε γίνει για να αποκτηθεί ο Ρουμάνος επιθετικός «πακέτο» με τον συμπαίκτη του στην Γκεντσλέρμπιρλιγκί, Τζάλμα Κάμπος.

Ο Ανγκολέζος είχε σημειώσει 7 γκολ και ο Στάνκου 10 και προτιμήθηκε, σε πρώτη φάση ο πρώτος, γιατί ο ΠΑΟΚ ήθελε παίκτη για τα άκρα της επίθεσής του.

Διαβάστε ακόμη...