Ανανεώνει με ΠΑΟΚ ο Γλύκος!

Από inpaok.com : Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η ανανέωση του συμβολαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Παναγιώτη Γλύκο. Το συμβόλαιο του διεθνή γκολκίπερ με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται το Ιούνιο του 2017 και οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας, ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα. Το θέμα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ χειρίζεται ο Λούμπος Μίχελ.
Πηγή: inpaok.com
Ανανεώνει με ΠΑΟΚ ο Γλύκος!

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, με δεδομένη την θετική εισήγηση του Βλάνταν Ιβιτς και την θετική εικόνα που υπάρχει για τον Γλύκο στην διοίκηση και την ιδιοκτησία, εξέφρασε την επιθυμία της ΠΑΕ να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Με ανάλογο τρόπο τοποθετήθηκε και ο Γλύκος που δεν έκρυψε ότι προτεραιότητα και επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Οι δυο πλευρές ανέπτυξαν στην διάρκεια των συζητήσεων την φιλοσοφία τους για το μέλλον της ομάδας και με δεδομένο ότι οι απόψεις ταυτίζονται, ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την διάρκεια του νέου συμβολαίου και τις οικονομικές αποδοχές του 30χρονου τερματοφύλακα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις έφτασαν σε τελικό στάδιο και δεν ολοκληρώθηκαν λόγω των υποχρεώσεων του Γλύκου με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Μετά την επιστροφή του Θεσσαλού γκολκίπερ από την εθνική ομάδα αναμένεται πως θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει την συμφωνία για την ανανέωση των συμβολαίων.

Στην Τούμπα ο Γλύκος χαίρει εκτίμησης καθώς στα χρόνια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, διατήρησε χαμηλούς τόνους χωρίς ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα, αποτελώντας μια φωνή λογικής και ηρεμίας στα αποδυτήρια ακόμα και σε δύσκολες εποχές και δυσάρεστες καταστάσεις.

Διαβάστε ακόμη...