Αρνητικός ο Παναθηναϊκός, θετικός ο ΠΑΟΚ, επιφυλακτική η ΑΕΚ

Από sentragoal.gr: Ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει ζητήσει κοινή συνάντηση με τους τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Στόχος του είναι να βρουν και να συμφωνήσουν όλοι σε μια λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: sentragoal.gr
Αρνητικός ο Παναθηναϊκός, θετικός ο ΠΑΟΚ, επιφυλακτική η ΑΕΚ

Ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει σταθερός στη διάθεσή του να μη θέλει να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Ούτε τώρα επιθυμεί να συναντηθεί με τον «ερυθρόλευκο» ηγέτη, ώστε να συζητήσουν για την εξεύρεση λύσης.

Σε κάθε περίπτωση, τον πρώτο λόγο έχει η FIFA γι' αυτή τη συνάντηση, καθώς αν είναι ανυποχώρητη στο ζήτημα της συνάντησης των ιδιοκτητών των ΠΑΕΚ, τότε ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα μπορεί να πει όχι και λογικά θα παραβρεθεί στο κάλεσμα του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Θετικός ο Σαββίδης

Αντίθετα από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Ιβάν Σαββίδης παρουσιάζεται θετικός στο να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη και φυσικά τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εκτιμά οτι κάτι καλό μπορεί να βγει από τη συγκεκριμένη συνάντηση, στην οποία οι τέσσερις ισχυρότερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα καταθέσουν τις απόψεις τους προκειμένου να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα που το ταλανίζουν.

Επιπλέον, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν φαίνεται ο Σαββίδης να θέτει και κάποιον όρο αναφορικά με τη συγκεκριμένη συνάντηση, προκειμένου να δώσει το «παρών» Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι είχε πει το «ναι» και στη συνάντηση των 4 «μεγάλων» που επρόκειτο για να διεξαχθεί στην Κρήτη (επί ημερών Σταύρου Κοντονή) και η οποία είχε τελικά ματαιωθεί.

Παρούσα η ΑΕΚ μόνο αν...

Οσον αφορά την ΠΑΕ ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραστεί μόνο εφόσον υπάρξει σοβαρό αντικείμενο συζήτησης από το οποίο θα προκύψει ουσιαστική λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξάλλου ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόσκληση από την Πολιτεία και την πλευρά Κουτσοκούμνη για τη συνάντηση με τους τέσσερις «μεγάλους», συνεπώς δεν υπάρχει και οριστική απόφαση από πλευράς Ενωσης.

Οπως προκύπτει ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αρκετούς ενδοιασμούς για τη συγκεκριμένη συνάντηση και προς το παρόν είναι επιφυλακτικός. Ο «τίγρης» επιθυμεί να υπάρξει συγκεκριμένη ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν προκειμένου γνωρίζει που ακριβώς θα κινηθεί ο διάλογος των παρευρισκομένων.

Επιπλέον για την ΑΕΚ βαασικό ζητούμενο είναι η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι άλλα, δευτερευούσης σημασίας θέματα.

Διαβάστε ακόμη...