Δεν αστειεύεται ο Ιβάν Σαββίδης!

Σοβαρά ενοχλημένος εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης. Η πορεία της ομάδας (ήττες από Καραμπάχ και Πανιώνιο) αλλά και η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν προκαλέσει σοβαρό εκνευρισμό στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Δεν αστειεύεται ο Ιβάν Σαββίδης!

Τα μέτωπα είναι δυο και θα αντιμετωπιστούν με διαφορετικό τρόπο από τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου που δεν κρύβει τον βαθμό ενόχλησης του.

Αρχικά για το γεγονός ότι η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Oι παίκτες δεν αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα της κατάστασης από την ομιλία του το βράδυ της Πέμπτης στα αποδυτήρια της Τούμπας (μετά το παιχνίδι με τους Αζέρους), λογικά ενόχλησε τον Σαββίδη. Περίμενε αντίδραση στην Νέα Σμύρνη την οποία και δεν είδε όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι συνεργάτες του.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο ομογενής επιχειρηματίας δεν θα επιτρέψει να χαθεί η χρονιά και σύντομα οι αποφάσεις του θα γίνουν αντιληπτές από όλους. Έχει απαιτήσεις από την ομάδα για την οποία δαπάνησε πολλά χρήματα για να δημιουργηθεί. Στόχος του είναι να εντοπιστούν τα προβλήματα και οι λόγοι της αγωνιστικής πτώσης της ομάδας, πριν λάβει αποφάσεις.

Παράλληλα σκοπεύει να ασχοληθεί προσωπικά με την ανεξέλεγκτη δράση των «μαφιόζων» του ποδοσφαίρου. Θα καταστήσει σαφές σε κυβερνητικά στελέχη ότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο υπό τον φόβο τρομοκρατικών χτυπημάτων. Ο Σαββίδης δεν αστειεύεται και όποιοι πιστεύουν ότι θα ανεχτεί να λειτουργούν ο ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο υπό το καθεστώς τρόμου, είναι βαθιά γελασμένοι.

Ήδη έχει μεταφερθεί στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η επιθυμία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη για συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο συνάντησης, αρκεί να γίνουν γνωστές οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα προχωρήσει μια τέτοια διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη...