«Δε μιλάμε πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Οι Ρουμάνοι αποκάλυψαν ότι ο Μπόγκνταν Στάνκου βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και το PAOK24 ήρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπο του επιθετικού της Γκεντσεμπιρλιγκί.
Πηγή: paok24.com
«Δε μιλάμε πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ»

Ο 29χρονος διεθνής Ρουμάνος φέρεται να απασχόλησε τον «Δικέφαλο» και το καλοκαίρι πριν από την τωρινή κρούση που αποκαλύπτουν οι συμπατριώτες του με σημερινά δημοσιεύματα, με τον ατζέντη του να προσπαθεί να... θολώσει τα νερά, αποφεύγοντας τις αποκαλύψεις.

«Εκπροσωπώ τον ποδοσφαιριστή και μπορώ να σας πω ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίζεται στην Γκεντσεμπιρλιγκί. Αυτή είναι η ομάδα του, με αυτή έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην Τουρκία», δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του Στάνκου, Ντράγκος Αντριάν Σίρμπου.

-Γνωρίζετε κάτι για όσα γράφονται στον Τύπου της Ρουμανίας για έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ;

«Πρόλαβα και διάβασα κάποια από αυτά που γράφονται. Η αλήθεια είναι ότι για πολλά με κάλεσαν για να με ενημερώσουν. Σίγουρα είναι θετικό να υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο ΠΑΟΚ τον οποίο γνωρίζω, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι τέτοια η θέση που δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Δε θέλω να πω το παραμικρό. Είναι ευαίσθητες οι πληροφορίες που μου ζητάτε και δε θα κάνω κανένα σχόλιο.

-Έχετε μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ;

Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ, όπως και άλλες ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό. Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε με τον ΠΑΟΚ. Και στο παρελθόν είχαμε μιλήσει με τον κ. Βρύζα για διάφορους παίκτες. Για τώρα δε θέλω να πω κάτι παραπάνω.

-Γνωρίζετε τον κ. Μίχελ; Έχετε μιλήσει μαζί του; Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον Στάνκου το καλοκαίρι;

Γνωρίζω τον κ. Μίχελ και τη θέση που έχει αποκτήσει τελευταία στον ΠΑΟΚ. Δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το αν είχαμε επικοινωνία πρόσφατα. Είναι λογικό να υπάρχουν επαφές λόγω της θέσης που έχει στην ομάδα και του ενδιαφέροντος που μπορεί να προκύψει για παίκτες.

-Θα ενδιέφερε τον Στάνκου μία πρόταση του ΠΑΟΚ;

Ο Στάνκου αυτή τη στιγμή απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Γκεντσεμπιρλιγκί. Εκεί έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο που φτάνει τα 1,1 εκατομμύρια τον χρόνο και νομίζω ότι αν μία ομάδα θέλει να τον δελεάσει θα πρέπει να του δώσει κάτι ακόμα καλύτερο, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο. Δεν ξέρω βέβαια αν ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να δώσει αυτά τα χρήματα.

-Η Γκεντσεμπιρλιγκί σας έχει ενημερώσει για πρόταση από κάποια ομάδα ή για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ; Υπάρχουν άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Στάνκου;

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από κανέναν. Δε με έχουν ενημερώσει από την Γκεντσεμπιρλιγκί για επίσημο ενδιαφέρον ούτε του ΠΑΟΚ. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Εμείς δε συζητάμε τίποτα αν δεν πάρει επίσημη μορφή. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα και δεν υπάρχει κάποιος άλλος σύλλογος που να έχει προσπαθήσει να τον αποκτήσει. Για το μέλλον δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, κανείς δεν ξέρει.

Διαβάστε ακόμη...