Ταξίδια σε όλη την Ευρώπη

Από inpaok.com : Ταξίδια σε όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ημέρες οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ταξίδια σε όλη την Ευρώπη

Με απόφαση του Λούμπος Μίχελ, οι σκάουτερ του Διεκφάλου θα παρακολουθήσουν πολλά παιχνίδια εθνικών ομάδων έχοντας συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών στα μπλοκάκια τους.

Τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες, δίνουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στους σκάουτερ του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν τους παίκτες που έχουν εντοπίσει και με τις εθνικές ομάδες τους.

Το διευκρινίζουμε καθώς ήδη τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ έχουν πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια από την έναρξη των ευρωπαικών πρωταθλημάτων για να παρακολουθήσουν παίκτες που έχουν προταθεί και ξεχωρίσει.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και το τμήμα σκάουτινγκ (του οποίου ηγείται ο Λούμπος Μίχελ) θα κληθεί να κάνει τις εισηγήσεις του στον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Στην διάρκεια των επόμενων ημερών, οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσουν περισσότερα από 10 παιχνίδια εθνικών ομάδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο στόχαστρο του Δικεφάλου δεν βρίσκονται μόνο έτοιμοι παίκτες αλλά και νεαροί που έχουν εντοπιστεί και θεωρούνται καλές περιπτώσεις για να επενδύσει ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...