«Η παρουσία Σαββίδη εγγυάται την ανάπτυξη της Σουρωτής» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Σουρωτή», Γιάννης Ιωαννίδης,
Πηγή: metrosport.gr
«Η παρουσία Σαββίδη εγγυάται την ανάπτυξη της Σουρωτής» (audio)

και αναφέρθηκε στη διαδικασία αγοράς μετοχών της εταιρείας από τον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με όσα είπε, ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει να έχει σαφές προβάδισμα ως προς τον μετοχικό έλεγχο της εταιρείας έναντι της Κόκα Κόλα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της «Σουρωτής» υπό την ηγεσία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από το 56% των μετοχών το μεγαλύτερο ποσοστό τις τελευταίες ημέρες πήγε στον Ιβάν Σαββίδη. Το 35% που έχει υπό την κατοχή του ο Ιβάν Σαββίδης είναι σημαντικό ποσοστό σε σχέση με την εξέλιξη της εταιρείας από εδώ και πέρα. Δεν ξέρω για το ποσοστό της Κόκα Κόλα. Μένω σε μια ανακοίνωση που είχε γίνει προ ημερών και έκανε λόγο για 20%. Βεβαίως, υπάρχει κι άλλος αριθμών μετόχων που δεν πούλησε ακόμη. Ίσως γιατί δεν πρόλαβε ή γιατί το σκέφτεται ακόμη. Η διαφορά των δύο ποσοστών είναι, πάντως, σημαντική αυτή τη στιγμή υπέρ του Ιβάν Σαββίδη».

Για το τι σημαίνει για τη «Σουρωτή» η ανάληψη των ηνίων της από τον Ιβάν Σαββίδη: «Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον με δεδομένο ότι ένας μεγάλος όμιλος σαν αυτός του Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται στο μ.κ. της εταιρείας. Η παρουσία του εγγυάται μια καλή συνέχεια και την αναπτυξιακή διαδικασία και εξάπλωση του ονόματος της "Σουρωτής" προς όφελος της κοινωνίας, της εταιρείας και των εργαζομένων της».

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...