Oι επιλογές του Ιβιτς δεν αποδίδουν

Από sentragoal.gr: Ο ΠΑΟΚ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος βάσει αριθμών, όμως δείχνει ανήμπορος να «κεφαλαιοποιήσει» το συγκεκριμένο πλεονέκτημα από τη στιγμή που διαθέτει, στον αντίποδα, μία από τις χειρότερες επιθέσεις.
Πηγή: sentragoal.gr
Oι επιλογές του Ιβιτς δεν αποδίδουν

Το πρόβλημα στο σκοράρισμα αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου στον μεσοεπιθετικό τομέα, εκεί όπου οι αριθμοί δείχνουν την απουσία των παικτών που αγωνίζονται στον άξονα, η προσφορά των οποίων στο δημιουργικό κομμάτι είναι σχεδόν μηδενική.

Οι τέσσερις παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει ο Βλάνταν Ιβιτς στον χώρο ανάμεσα στη μεσαία γραμμή και στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου μετρούν συνολικά 1.279 αγωνιστικά λεπτά, επίδοση που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει, καθώς από μόνη της δείχνει την αδυναμία του ΠΑΟΚ να «ταΐσει» τους παίκτες που βρίσκονται στη μεγάλη περιοχή.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο παίκτης που επιλέχθηκε το καλοκαίρι ως η σημαντική προσθήκη στις επιλογές των επιτελικών μέσων και μέχρι στιγμής ο Ολλανδόν αδυνατεί να σηκώσει το συγκεκριμένο βάρος. Ο Βλάνταν Ιβιτς έχει τονίσει πως ο Ολλανδός δεν είναι σε θέση να βγάλει τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα ως βασικός, αιτιολογώντας τον τρόπο με τον οποίο τον διαχειρίζεται. Ο Μπίσεσβαρ μετρά το ένα και μοναδικό γκολ που έχουν πετύχει οι μέσοι του ΠΑΟΚ καθώς και τη μία και μοναδική ασίστ σε 361 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Και οι δυο αυτές ενέργειες ήρθαν στα πρώτα λεπτά των εντός έδρας αγώνων με Παναιτωλικό (το γκολ) και Ηρακλή (η ασίστ). Μάλιστα, η τελική πάσα στον Ροντρίγκες είχε έρθει με κίνηση του Μπίσεσβαρ στα αριστερά. Ο Μπίσεσβαρ δεν είχε γκολ ή ασίστ στα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και μετρά από μια ασίστ στα πιαχνίδια με Ντιναμό Τυφλίδας και Λάρισα.

 

Διαβάστε ακόμη...