«Το μυαλό σας στον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Καθυστερημένα εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα Πανιωνίου – ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ιβιτς.
Πηγή: inpaok.com
«Το μυαλό σας στον ΠΑΟΚ»

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι προηγήθηκε ομιλία του Σέρβου τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ιβιτς περίμενε να πέσουν οι σφυγμοί των παικτών μετά το τέλος του αγώνα για να πει δυο λόγια πριν αναχωρήσουν οι διεθνείς για τις εθνικές ομάδες και οι υπόλοιποι για το διήμερο ρεπό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου θέλησε να δώσει το στίγμα των σκέψεων του και των υποχρεώσεων που έχουν όλοι απέναντι στην ομάδα. Αν και δεν είναι ο προπονητής που θα μιλήσει στους παίκτες μετά από ένα παιχνίδι, επέλεξε να το κάνει στη Νέα Σμύρνη με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος.

«Το μυαλό σας πρέπει να είναι στον ΠΑΟΚ. Να είστε ΟΚ στις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες αλλά έχουμε όλοι μας υποχρέωση απέναντι στην ομάδα. Μόνοι μας θα βρούμε λύσεις στα προβλήματα. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στον ΠΑΟΚ και στον τρόπο με τον οποίο θα ξαναφέρουμε την ομάδα στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από ένα μήνα.

Είναι ευθύνη όλων μας να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα αρκεί να έχουμε την προσοχή μας και το μυαλό μας στην ομάδα. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν σημαίνει ότι θα χαλαρώσουμε. Μας περιμένουν αγώνες δύσκολοι και κρίσιμοι και οφείλουμε όλοι να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Διαβάστε ακόμη...