«Ομαδάρα ο ΠΑΟΚ αλλά άτυχος…»

Από arenafm.gr: Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την μεγάλη χθεσινή νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Χαρακτήρισε τον «δικέφαλο» ομαδάρα, αλλά και άτυχο τονίζοντας πως πρέπει να βρουν οι ιθύνοντες γιατί δεν έρχονται οι νίκες
Πηγή: arenafm.gr
«Ομαδάρα ο ΠΑΟΚ αλλά άτυχος…»

Όσα είπε ο Χρήστος Δάρας στον ArenaFM 89.4:

Για τους παίκτες που βγαίνουν από τα φυτώρια της ομάδας: «Όποιοι και αν φύγουν ο Πανιώνιος είναι πάλι ανταγωνιστικός. Αυτό είναι το μυστικό του Πανιώνιου, και η επιτυχία της ομάδας. Κάθε ποδοσφαιριστής εξελίξιμος, στον Πανιώνιο μπορεί να να εξελιχτεί. Είναι μια μια ομάδα με ιδανικό περιβάλλον, καλοδουλεμένη, κοιτάει τον κάθε αντίπαλο στα μάτια και είναι ανταγωνιστικός.

Δεν είναι θέμα σκάουτινγκ. Υπεύθυνος είναι τεχνικός διευθυντής, ο Νίκος Ζαμάνης . Οι παίκτες ψάχνουν τον Πανιώνιο, όχι ο Πανιώνιος τους παίκτες.

Μπορεί να μην έχουμε τα λεφτά του κ.Σαββίδη και άλλων επενδυτών αλλά δίνουμε και την ψυχή μας για αυτήν την ομάδα».

Για την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες, αλλά ήταν αρκετά άτυχος. Χρειάζεσαι και την τύχη στο ποδόσφαιρο, εμείς την είχαμε , ο ΠΑΟΚ όχι, καθώς είχε ευκαιρίες και δυο δοκάρια. Είναι από τις καλύτερες ομάδες που έρχονται στην Νέα Σμύρνη.

Είχα δει τον ΠΑΟΚ και με τον Ολυμπιακό, χθες είχε 7-8 ευκαιρίες, αν έκανε δυο γκολ θα μιλούσαμε για πολύ διαφορετικά πράγματα. Είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν παίρνει τα αποτελέσματα. Πρέπει να κάτσουν οι ιθύνοντες και να δουν τι φταίει, πως γίνεται αυτή η... ομαδάρα και δεν παίρνει νίκες».

Διαβάστε ακόμη...