Η πιο παραγωγική εμφάνιση του Κλάντον

Από esake.gr: Όπως και πέρυσι στην πρώτη τους συνάντηση για την STOIXIMAN.GR Basket League, ο ΠΑΟΚ φεύγει από το Λαύριο με το ροζ φύλλο αγώνα. Πέρυσι είχε επικρατήσει με 78-62 και φέτος 73-63.
Πηγή: esake.gr
Η πιο παραγωγική εμφάνιση του Κλάντον

* Ο Ντεμάριους Μπολντς έμεινε μόλις για τέταρτη φορά στα 42 παιχνίδια του στη λίγκα που μένει δίχως να ευστοχήσει έστω σε ένα δίποντα. Μάλιστα το 1/9 εντός παιδιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη πιο αρνητική επίδοσή του μετά από τα 0/14 σουτ ως παίκτης του Απόλλωνα κόντρα στον Ολυμπιακό το 2014. Ακόμα, πέρυσι είχε 1/7 κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

* Δεύτερο συνεχόμενο double double από τον Κιθ Κλάντον και παράλληλα τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ που παίρνει διψήφιο αριθμό ριμπάουντ. Η εμφάνισή του με 17 πόντους και 16 ριμπάουντ κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι η πιο «γεμάτη» με τους Θεσσαλονικείς, με τους οποίους έχει ήδη 8,8 ριμπάουντ στη λίγκα.

* Ο Λίνος Χρυσικόπουλος πέτυχε για δεύτερη φορά φέτος 19 πόντους μετά από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ενώ παράλληλα με τις 3 ασιστ που μοίρασε ξεπέρασε τις 40 στην STOIXIMAN.GR Basket League. Ακόμα έφτασε τα 130 αμυντικά ριμπάουντ.

Διαβάστε ακόμη...