Ο άτυχος ταλαντούχος του ΠΑΟΚ

Απο inpaok.com : Η Κ17 του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Ξάνθη με 1-0 για τη Super League Νέων, όμως το δυσάρεστο νέο της ημέρας αφορά τον Μάριο Τσαούση.
Πηγή: inpaok.com
Ο άτυχος ταλαντούχος του ΠΑΟΚ

Ο αριστερός μπακ της ομάδας μόλις στο 18′ βρέθηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με αντίπαλο. Οι φωνές του ίδιου προκάλεσαν ανησυχία τόσο στο τεχνικό τιμ του Δικεφάλου όσο και σε όσους βρίσκονταν στο γήπεδο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο της ακριτικής πόλης.

Εκεί, του τοποθετήθηκε γύψος με την πρώτη εκτίμηση των γιατρών να κάνει λόγο για κάταγμα στο μετατάρσιο. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι ο 16χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η απουσία του μόνο απαρατήρητη δε θα περάσει στο Δικέφαλο.

Ο Τσαούσης έχει ραγδαία εξέλιξη το τελευταίο διάστημα και αυτό φαίνεται και στην εμπιστοσύνη που του δείχνουν στον ΠΑΟΚ. Παρ’ότι ανήκει ηλικιακά στην Κ17 αγωνίζεται και στην Κ20 ενώ ξεχώρισε στο φιλικό της πρώτης ομάδας, προς τιμήν της Άννας Κορακάκη, στη Δράμα.

Είναι αριστεροπόδαρος, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και διακρίνεται για την ταχύτητά του. Πλέον, τόσο ο Βασίλης Μήττας (προπονητής Κ17) όσο και ο Πάμπλο Γκαρσία (προπονητής Κ20) θα περιμένουν με ανυπομονησία την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο μικρός πάντως δεν το βάζει κάτω!

Διαβάστε ακόμη...