Ασπρόμαυρη ατζέντα ...

Από acpaok.gr: Άλλο ένα ασπρόμαυρο Σαββατοκύριακο για τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις εντός συνόρων αλλά και η ευρωπαϊκή πρόκληση του βόλεϊ ανδρών στο πρόγραμμα του διημέρου.
Πηγή: acpaok.gr
Ασπρόμαυρη ατζέντα ...

Αρχικά, η ομάδα πόλο των ανδρών ρίχνεται στη μάχη της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος καθώς υποδέχεται στο Εθνικό Κολυμβητήριο το ΝΟ Πατρών. Οι παίκτες του Πάνου Βέργου θα επιδιώξουν να κάνουν σεφτέ στις νίκες της σεζόν.

Η Κυριακή ξεκινά με την εκτός έδρας αναμέτρηση του γυναικείου μπάσκετ στην έδρα του Αθηναϊκού. Μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Πρωτέα Βούλας οι ασπρόμαυρες θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν το διπλό στην Αθήνα.

Τα κορίτσια του γυναικείου χάντμπολ έχουν πάρει μπρος μετά την ήττα στην πρεμιέρα και θέλουν να τριτώσουν τις νίκες τους υποδεχόμενες τον Παναιτωλικό στη Μίκρα.

Τέλος, το χορό των γυναικείων τμημάτων κλείνει το γυναικείο βόλεϊ. Οι παίκτριες του Κώστα Ιωαννίδη δεν έχουν χάσει σετ μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και υποδέχονται τη ΜΕΝΤ στη Μίκρα για να επιβεβαιώσουν για άλλη μία φορά την ανωτερότητά τους.

To βόλεϊ ανδρών το απόγευμα της Κυριακής "σφραγίζει" την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Volleyball Champions League στο Παλατάκι απέναντι στη Μλάντοστ Καστέλα. Μετά τη νίκη στην Κροατία οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη θέλουν νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να περάσουν στον επόμενο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ασπρόμαυρη ατζέντα:

Σάββατο 5/11

-Πόλο Ανδρών Εθνικό 15:30

2η αγωνιστική Α1 Ανδρών

ΠΑΟΚ-ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

Κυριακή 6/11

-Μπάσκετ Γυναικών

4η αγωνιστική Α1 Γυναικών

Εργάνης, 13:00

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ

-Χάντμπολ Γυναικών

4η αγωνιστική Α1 Γυναικών

Μίκρα 14:00

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

-Βόλεϊ Γυναικών

5η αγωνιστική Β' Εθνικής

Μίκρα, 17:30

ΠΑΟΚ-ΜΕΝΤ

-Βόλεϊ Ανδρών

Προκριματικά CEV Volleyball Champions League

PAOK Sports Arena, 18:00

ΠΑΟΚ-ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΚΑΣΤΕΛΑ

Διαβάστε ακόμη...