Φιορεντίνα με... φινέτσα!

Από paokrevolution.net: Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε.
Πηγή: paokrevolution.net
Φιορεντίνα με... φινέτσα!

Η Φιορεντίνα, παρότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει με σκορ 3-0 την αντίσταση της Λίμπερετς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι «βιόλα» έφτασαν τους 10 βαθμούς στον 10ο όμιλο και πλέον χρειάζονται άλλον έναν στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια, για να τσεκάρουν το εισιτήριο για τη φάση των «32».

Η Φιορεντίνα ξεκίνησε χαλαρά, αλλά στην πρώτη καλή στιγμή, λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με τον Ίλισιτς, που «σημάδεψε» το δοκάρι στο 15'. Αυτή ήταν και η μοναδική τελική προσπάθεια των «βιόλα» στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Ο ίδιος παίκτης στο 25' και ένα λεπτό αργότερα ο Κάλινιτς, είχαν άλλες δύο καλές στιγμές, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Με την συμπλήρωση 29 λεπτών, η ιταλική ομάδα κέρδισε πέναλτι και ο Ίλισιτς έκανε το 1-0 από την «άσπρη βούλα». Τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο στο 43', με τον Κάλινιτς να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ και να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έχοντας το «μαξιλαράκι» των δύο τερμάτων, κατέβασαν ταχύτητα, χωρίς βέβαια, να δώσουν δικαιώματα στην αντιπαλό τους. Έξαψαν κάποιες φορές το τρίτο γκολ και τελικά το πέτυχαν στο 73' με τον Κριστόφορο. Το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 3-0.

Διαβάστε ακόμη...