Ανασύνταξη τώρα στον ΠΑΟΚ

Από sport-fm.gr: Ο ΠΑΟΚ μαζεύει τα κομμάτια του μετά την ήττα από την Καραμπάγκ που δυσκόλεψε αρκετά το έργο του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, καθώς ακολουθεί το σημαντικό ματς με τον Πανιώνιο.
Πηγή: sport-fm.gr
Ανασύνταξη τώρα στον ΠΑΟΚ

Έμπλεξε για τα καλά ο ΠΑΟΚ ύστερα από τη δεύτερη ήττα από την Καραμπαγκ για το Europa League και πλέον καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα ώστε να μην χάσει το... τρένο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο «δικέφαλος του Βορρά», αναγκάζεται να αφήσει στην άκρη τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, όπου στις 24 Νοεμβρίου θα δώσει το πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς με τη Φιορεντίνα (χωρίς τον Αθανασιάδη) από την οποία απέχει πλέον έξι βαθμούς και πλέον κυνηγάει τους Αζέρους. Είναι ουσιαστικά στο μείον τέσσερα (έχουν επτά και ο ΠΑΟΚ τέσσερις), καθώς η Καραμπάγκ υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τις νίκες που έχει κάνει.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνει focus στη Super League η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς. Το ματς (06/11, 19:30) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη δεν είναι μακριά και πρέπει ο ΠΑΟΚ να μαζέψει τα κομμάτια του ώστε να πετύχει δεύτερη σερί νίκη και να διατηρηθεί στο κόλπο για τον τίτλο.

Με τους «κυανέρυθρους» δεν θα αγωνιστεί ο Τζάλμα Κάμπος (όπως συνέβη και την Πέμπτη) λόγω της θλάσης που έχει υποστεί, ενώ μένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Πέλκας.

Διαβάστε ακόμη...