«Μια μεταγραφή, αλλά να κάνει τη διαφορά»

Από arenafm.gr : Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: «Σήμερα παρουσία του κυρίου Σαββίδη θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Γιώργου Παντελάκη. Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία της Τούμπας στον βασικό χώρο. Υπάρχει χώρος ούτως ώστε αργότερα να μπορούν να γίνου και προτομές άλλων ανθρώπων
Πηγή: arenafm.gr
«Μια μεταγραφή, αλλά να κάνει τη διαφορά»

Θα εξαρτάται στο μέλλον από το ποιον θέλει να τιμήσει η ΠΑΕ.

Η δική μας άποψη σαν επιτροπή ήταν να γίνει αργότερα μέσα στο 2016 ούτως ώστε να υπάρχει περισσότερο χρόνος να ετοιμαστεί καλύτερα αυτή η τελετή. Λόγω των πολλών υποχρεώσεων του κυρίου Σαββίδη θα γίνει σήμερα στις 2.

Ήταν από τους κορυφαίους παράγοντες ο Παντελάκης και η αξία του ήταν αναγνωρισμένη απ΄όλους. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι που προσέφεραν.

Σαν ομάδα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στους στόχους πρέπει να αποκτήσει ρεαλισμό και όχι μόνο αυθορμητισμό. Θέλει προσωπικότητα.

Ο στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό επειδή έφτασε η ώρα, ο ΠΑΟΚ αν κάνει μια μεταγραφή αυτή θα είναι μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά και θα κοστίζει. Αλλιώς να μην την κάνει.

Δε θα είναι εύκολο το ματς με την Καραμπάχ

Διαβάστε ακόμη...