Οι αποδεσμεύσεις στο προσκήνιο

Από inpaok.com: Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ήδη καταστρώνεται το μεταγραφικό πλάνο για την χειμερινή περίοδο.
Πηγή: inpaok.com
Οι αποδεσμεύσεις στο προσκήνιο

Συγκεκριμένα αναφέραμε ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν παίκτη για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή και έναν για να πλαισιώσει τους επιθετικούς με τον Τιάμ να αποτελεί ερωτηματικό που θα απαντηθεί από τις ευκαιρίες που θα πάρει ο νεαρός, στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη για τον παίκτη που ανήκει στην Γιουβέντους και αγωνίζεται δανεικός στον Δικέφαλο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να του δοθούν ευκαιρίες σε όποια παιχνίδια κρίνει η τεχνική ηγεσία, μέχρι την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Παράλληλα Βλάνταν Ιβιτς και Λούμπος Μίχελ, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις που σήμερα έχουν θέση στο ρόστερ του Διεκφάλου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις μέχρι τώρα συζητήσεις τους, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει η απόφαση που ελήφθη το καλοκαίρι για τους Τζιόλη, Σκόνδρα και Χατζηισαία.

Στον Τζιόλη και τον Σκόνδρα θα προταθεί να λύσουν τα συμβόλαια τους με μια αποζημίωση που θα εισπράξουν για τους επόμενους μήνες και με δεδομένο ότι τα συμβόλαια τους με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Ήδη οι μάνατζερ των δυο παικτών αναζητούν ομάδες για να συνεχίσουν οι παίκτες την ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Διαφορετική περίπτωση είναι ο Δημήτρης Χατζηισαίας. Το συμβόλαιο με τον νεαρό αμυντικό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019 και η προοπτική να λυθεί το συμβόλαιο του δεν είναι θέμα που εύκολα μπορεί να συζητηθεί. Το πιθανότερο είναι να αναζητηθεί ομάδα για να συνεχίσει ως δανεικός την καριέρα του και στο μέλλον να εξεταστεί εκ νέου η περίπτωση του.

Στην Τούμπα αποκλείουν το ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή μεσούσης της περιόδου. Τέτοιο θέμα μπορεί να συζητηθεί το καλοκαίρι, εφόσον βέβαια προκύψει ενδιαφέρον για κάποιον παίκτη της ομάδας. Μέσα στον χειμώνα το ενδεχόμενο πώλησης έχει αποκλειστεί ως πιθανή εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη...