«Ο Μπίσεσβαρ μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του»

Από arenafm.gr: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Ο Μπίσεσβαρ μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του»

«Περιμέναμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμα στα επίπεδα που θέλουμε.

Δημιουργούμε ευκαιρίες, αυτό είναι θετικό. Αν είχαν μπει γκολ οι πολλές ευκαιρίες θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα. Η ομάδα θα έπρεπε να έχει ένα ακόμα φορ δίπλα στον Κλάους χωρίς να υποτιμούμε τον Κλάους. Ένα φορ υψηλών προδιαγραφών.

Υπάρχει πίεση και η διαφορά των 7 βαθμών ήδη είναι σημαντική. Είχαμε απώλειες σημαντικές. Πρέπει να είναι πολύ πιο αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ.

Ο Σάκχοφ παίζει 90 λεπτά και περνάει απαρατήρητος. Δεν έχει δώσει απολύτως τίποτα στην ομάδα

Θεωρώ ότι με τον Μπίσεσβαρ η ομάδα θα ασκούσε 100% περισσότερη πίεση ο ΠΑΟΚ. Είναι διεισδυτικός και θα μπορούσε να αλλάξει όλο το ματς με μια ενέργεια. Όπως και ο Περέιρα. Μπήκε για 5 λεπτά και πήρε το ματς. Ήταν καθυστερημένη η αλλαγή του. Έπρεπε να μπει πολύ νωρίτερα. Όπως και ο Μπίσεσβαρ. Πρέπει αυτά τα παιχνίδια όπως αυτό με την ΑΕΚ να τα τελειώνεις. Αφού έχουμε τέτοιους επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Άλλο τα εκτός έδρας.

Η εικόνα που βγάζει ο Ίβιτς και η ομάδα μου αρέσει. Δείχνει σοβαρή και πειθαρχημένη. Ξέρει ο καθένας τι θέση έχει μέσα στο γήπεδο. Απλά διαφωνώ με κάποιες επιλογές που δεν τον έχουν δικαιώσει.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι γίνεται κριτική στον Κλάους. Θεωρώ ότι είναι ικανότατος και σε καμία περίπτωση είναι αδιάφορος. Θα έλεγα ότι μπορεί να είναι ντεφορμέ, αλλά δεν έχει και τις ανάλογες βοήθειες.

Ο Τζάλμα στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει δείξει κάτι. Δε θεωρώ ότι είναι κάτι ιδίατερο. Δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Ενώ θεωρώ ότι ο Μπίσεσβαρο μπορεί να το κάνει αυτό.

Ο Κάνιας είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει μπροστά.

Αμυντικά, υστερούμε πολύ.

Έπρεπε να έχει περισσότερη συμμετοχή ο Μυστακίδης. Επίσης γιατί εξαφανίστηκε ο Χαρίσης;

Διαβάστε ακόμη...