Ο ΠΑΟΚ… περιμένει τον Κλάους

Από inapaok.com : Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ την Κυριακή το βράδυ αλλά έστω και έτσι πήρε τη νίκη.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ… περιμένει τον Κλάους

Μία νίκη που την πήρε χάρη στην ποιότητα των παικτών που έχουν στις πλάτες τους πολλά τέτοια μεγάλα ματς. Όπως ο Κάνιας πουν όσο περνάει ο χρόνος και συνηθίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δείχνει την κλάση του, ο Μάτος που είναι σταθερός και αλάνθαστος αλλά και ο Στέλιος Μαλεζάς. Ένας Μαλεζάς που ήταν μερικές φορές και εκτός αποστολής αλλά κλήθηκε να παίξει μετά τον τραυματισμό του Τζαβέλλα και έκανε δύο ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ήταν εξαιρετικός. Έτσι είναι οι παίκτες με εμπειρία και που γνωρίζουν τι εστί ΠΑΟΚ, στα δύσκολα θα είναι εκεί και ο Μαλεζάς ήταν από τους πρωταγωνιστές.

Επικίνδυνος από τον άξονα με Μπίσεσβαρ

Αλλά και οι αλλαγές του Ίβιτς έπιασαν τόπο. Ο Μπίσεσβαρ με την ποιότητα του δίνει στον ΠΑΟΚ φάσεις από τον άξονα. Ο Δικέφαλος με τον Τζάλμα να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο αλλά να μην είναι το ίδιο απειλητικός όπως ο Ροντρίγκες, αντιμετωπίζει πρόβλημα όταν ο αντίπαλος μπλοκάρει τον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι. Αυτό το πρόβλημα αντιμετώπισε το σύνολο του Βλάνταν Ίβιτς και με την ΑΕΚ. Έτσι ο Μπίσεσβαρ έδωσε στον ΠΑΟΚ την δεύτερη λύση αφού η ομάδα με αυτόν μέσα, έγινε απειλητική και από τον άξονα. Η παρουσία του Μπίσεσβαρ όταν ο Ροντρίγκες δεν έχει χώρου και με δεδομένο ότι οι Τσίμιροτ, Σάχοφ δεν πατούν περιοχή είναι σωτήρια. Όλα αυτά όμως έμμεσα καταλήγουν σε ένα πρόσωπο. Σε άλλη μία πηγή κινδύνου που πρέπει να κατέχει ο ΠΑΟΚ, στον Στέφανο Αθανασιάδη

Λείπουν τα γκολ του Κλάους

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δύο εξτρέμ δεινούς σκόρερ. Ούτε ένα οχτάρι τόσο δημιουργικό. Το σημαντικότερο που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα αλλά της λείπει, είναι τα γκολ του Αθανασιάδη. Απο την Ολλανδία στην προετοιμασία ο Κλάους δεν είναι στα... πάνω του. Σαν για έναν ανεξήγητο λόγο να είναι έξω απο τα νερά του. Ήλπιζα ότι τα δύο τέρματα στην Τσεχία θα τον ανεβάσουν και μαζί και όλον τον ΠΑΟΚ αλλά δεν συνέβη. Ψάχνει ο Έλληνας επιθετικός ένα καλό σερί αγώνων με γκολ όπως κάθε επιθετικός. Μακάρι να επανέλθει στα γκολ ο Αθανασιάδης γιατί αν ανέβει θα ανεβάσει και τον ΠΑΟΚ.

Όσο μένει στα ρηχά δυσκολεύεται και η ομάδα που δυστυχώς δεν έχει άλλον φορ κλάσης. Νομίζω πως φέτος πολλές φορές είναι σαν ο ΠΑΟΚ... περιμένει τον Κλάους για να ανεβάσει και άλλο το επίπεδο του.

Ο ρόλος του Περέιρα

Με έναν Αθανασιάδη όπως τον ξέρουμε ο ΠΑΟΚ θα ανασάνει μπροστά, θα σκοράρει πιο εύκολα και έτσι θα παίρνει νίκες και σημαντικούς βαθμούς. Είναι επιτακτική ανάγκη ο Έλληνας φορ να βρει τον εαυτό του και ο ΠΑΟΚ τον μεγάλο σκόρερ του. Και κάπου εκεί φτάνουμε στον Φακούντο Περέιρα.

Είναι δεδομένο πως είναι ένας παίκτης χωρίς... θέση στο σύστημα του Ίβιτς, όμως από την άλλη είναι σίγουρο, ότι με το δεδομένο επιθετικό πρόβλημα των ασπρόμαυρων ο Σέρβος προπονητής θα πρέπει να του βρει ρόλο, γιατί ο Αργεντινός όπως αποδεικνύει μπορεί να δώσει λύσεις.

Διαβάστε ακόμη...