Χτίζει χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.gr: Χτίζει χαρακτήρα! Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με δραματικό τρόπο του Απόλλωνα Πατρών στο Παλατάκι και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, σε τέσσερις αγώνες για την Stoiximan.gr Basket League, έχει κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα τρεις φορές, με μόνη ήττα στην πρεμιέρα από την Δόξα Λευκάδας του Χάρη Μαρκόπουλου.
Πηγή: inpaok.gr
Χτίζει χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ!

Μπορεί ακόμη να μην έχει σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας, άλλωσε αυτό είναι λογικό για τα δεδομένα της εποχής, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι βρίσκει τρόπο να κερδίζει. Σίγουρα αυτό βοηθάει πολύ στην ψυχολογία και λειτουργεί τονωτικά, ενόψει του δύσκολου προγράμματος σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Σε μία περίοδο, κατά την οποία η ομάδα ψάχνει τα πατήματά της, οι νίκες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο «χτίσιμο» του χαρακτήρα της. Οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τα σημεία στα οποία υστερούν, βλέποντας παράλληλα τους κόπους τους να αποδίδουν, μέσα από τις νίκες.
Δύσκολη η συνέχεια

Για τον ΠΑΟΚ η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη. Με δύο ματς την εβδομάδα σε Ελλάδα κι Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του Γενάρη και συνεχόμενα ταξίδια, θα δοκιμαστούν οι αντοχές του νέου ρόστερ. Έτσι, οι νίκες είναι απαραίτητες, αφού γεμίζουν τους παίκτες με ψυχική δύναμη και τους δίνουν την απαραίτητη ώθηση για την απαιτητική συνέχεια.

Οι ασπρόμαυροι σε σχεδόν 72 ώρες, την ερχόμενη Τρίτη (1/11) δηλαδή, θα αγωνιστούν στην Ιταλία κόντρα στη Βαρέζε του Κλαούντιο Κολντεμπέλα για το Basketball Champions League και το επόμενο Σάββατο (5/11) θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον αγώνα με το Λαύριο. Πρώτης τάξεως ευκαιρία, λοιπόν, για διεύρυνση του νικηφόρου σερί σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη...