Ο Μυστακίδης στις επιλογές του Ιβιτς

Από sentragoal.gr: Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα, ο Βλάνταν Ιβιτς έκανε κάτι που δεν συνηθίζει.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Μυστακίδης στις επιλογές του Ιβιτς

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε σε σκέψεις ενδεκάδας εν όψει της επόμενης αναμέτρησης που θα βρει τον Δικέφαλο του Βορρά να υποδέχεται την ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός αναφερόμενος στον Γιάννη Μυστακίδη τόνισε πως προτίθεται να του δώσει φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Κυριακής, μια σκέψη στην οποία τον οδήγησαν τέσσερις λόγοι.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την πρόθεσή του να διαχειριστεί την... κρίση στις σχέσεις του Τζάλμα Κάμπος με την αντίπαλη εστία, η οποία κορυφώθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ανγκολέζος φαίνεται να έχει μπλοκάρει και ο Ιβιτς ψάχνει τρόπο να του... καθαρίσει το μυαλό, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη από τον οποίον υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αντεπεξέλθει. Ο δεύτερος έχει να κάνει με τη θετική ανταπόκριση του Γιάννη Μυστακίδη στην ευκαιρία που πήρε στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Και δεν ήταν μόνο η αγωνιστική του εικόνα.

Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με το γκολ που στον ΠΑΟΚ έχει το τελευταίο διάστημα αποδειχθεί... πολύτιμο. «Τη διαφορά στο ποδόσφαιρο πολλές φορές την κάνει η αντίληψη» είπε ο Βλάνταν Ιβιτς και το πλασέ του Μυστακίδη στο γκολ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ και έβαλε τέλος στην όποια μουρμούρα πήγε να ξεκινήσει με τον Δικέφαλο να έχει... ξεκινήσει για ένα ακόμα παιχνίδι να δημιουργεί αλλά να μην τελειώνει φάσεις, έδειξε ένα από τα ατού του. Ο τέταρτος λόγος αφορά και τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού με τους «ασπρόμαυρους» να μπαίνουν σε τρίτη διαδοχική εβδομάδα στην οποία υπάρχει μεσοβδόμαδη αγωνιστική υποχρέωση. Τζάλμα, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Μπίσεσβαρ, Κάνιας και Τσίμιροτ είναι έξι από τους παίκτες που έχουν τραβήξει σχεδόν... όλο το κουπί το τελευταίο διάστημα, με τον Σέρβο τεχνικό να αναζητά τρόπο να τους κρατήσει φρέσκους. Στα δυο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει ψηλά στο πρωτάθλημα και να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, και παίκτες όπως ο Μυστακίδης δείχνουν ικανοί να δώσουν λύσεις.

Διαβάστε ακόμη...